Σαν σήμερα, το 1968, ο ΠΑΟΚ έπαιρνε μια ιστορική πρόκριση. Όχι τόσο για την αξία που είχε, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος της σεζόν 1967-68 ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τον Ατρόμητο. Ομάδα η οποία αγωνίζονταν στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.  Η μονή αναμέτρηση των […]

Σαν σήμερα, το 1968, ο ΠΑΟΚ έπαιρνε μια ιστορική πρόκριση. Όχι τόσο για την αξία που είχε, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.

Για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος της σεζόν 1967-68 ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τον Ατρόμητο. Ομάδα η οποία αγωνίζονταν στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

 Η μονή αναμέτρηση των δύο ομάδων έγινε στο Περιστέρι, στις 23 Ιουνίου.  Τα πρώτα 45′ έληξαν δίχως σκορ για τις δύο ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ να χάνει πολλές ευκαιρίες. 

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που αιφνιδίασε στο 47′. Όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κανελλόπουλου, ο Κούκης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση άμεση. 

Ο Φουντουκίδης με τεχνική εκτέλεση φάουλ από 20 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαρλάκη.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Παρά το γεγονος πως χάθηκαν φάσεις εκατέρωθεν.

Με τη διαδικασία των πέναλτι να μην έχει καθιερωθεί ακόμα στο ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες διαφώνησαν γύρω από τον τρόπο με τον οποίο θα κρινόταν η  πρόκριση.

Ο διαιτητής πρότεινε το στρίψιμο του κέρματος την ώρα που ο γυμνασίαρχος του αγώνα ήθελε να γίνει κλήρωση.

Τελικά επικράτησε η άποψη του διαιτητή κι ο ΠΑΟΚ πιο τυχερός τη διαδικασία «κορώνα γράμματα» έφυγε από το γήπεδο του Περιστερίου με την πρόκριση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ