Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ο Αρσέν Βενγκέρ με μεγάλο ήθος σαν άνθρωπος, και δεν είναι συνηθισμένο να ακούμε ότι ποδοσφαιριστής του τον έβρισε. Ναι. Ο Νίκλας Μπέντνερ το 2013, έριξε το μπινελίκι του στον Αλσατό, αλλά για να πετύχει τον στόχο του. Ο Νίκλας Μπέντνερ είχε μια όμορφη ιστορία να μας πει: Ο πρώην […]

Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ο Αρσέν Βενγκέρ με μεγάλο ήθος σαν άνθρωπος, και δεν είναι συνηθισμένο να ακούμε ότι ποδοσφαιριστής του τον έβρισε. Ναι. Ο Νίκλας Μπέντνερ το 2013, έριξε το μπινελίκι του στον Αλσατό, αλλά για να πετύχει τον στόχο του.

Ο Νίκλας Μπέντνερ είχε μια όμορφη ιστορία να μας πει:

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για ένα περίεργο περιστατικό που είχε με τον προπονητή του το 2013 στην Άρσεναλ, τον μεγάλο Αρσέν. 

Η ιστορία εξελίχτηκε το καλοκαίρι του 2013 και η Νίκλας είχε ήδη πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά ο Αρσέν ήταν αντίθετος στην μεταγραφή του. Μάλιστα μόλις είχε επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Γιουβέντους. 

«Ο Βενγκέρ μου τηλεφώνησε και μου είπε: Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείς να φύγεις» αποκάλυψε ο Μπέντνερ και πρόσθεσε: «Τότε αποφάσισα να τον καλέσω στο τηλέφωνο και να τον βρίσω, ώστε να αναγκασθεί να με διώξει. Όμως η προσπάθειά μου δεν είχε αποτέλεσμα και μου εξήγησε ότι έμεινα για το καλό του συλλόγου. Ήταν δύσκολο να συζητήσουμε μαζί. Αυτή είναι η μόνη φορά που είχαμε μια έντονη συζήτηση. Τον υπόλοιπο χρόνο, μόνο αυτός μου φώναζε»!

Την επόμενη χρονιά του στους κανονιέριδες ο Δανός άσος σημείωσε δύο γκολ σε 14 αγώνες και μετά ακολούθησαν οι μεταγραφές σε Βόλφσμπουργκ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρόζενμποργκ και Κοπεγχάγη. Αυτή την στιγμή είναι χωρίς ομάδα Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής.

.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ