O μεγάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν βρήκε τίποτα έτοιμο στην ζωή του, αλλά αντίθετα πάλεψε σκληρά για να φτάσει στην κορυφή. Αλλά πάντα έχει διπλά του την οικογένεια του. Γιατί οι δικοί του άνθρωποι έρχονται πρώτοι στην ζωή του και μπράβο του! Μια ιστορία με τον Κριστιάνο και τον μεγάλο του αδερφό! […]

O μεγάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν βρήκε τίποτα έτοιμο στην ζωή του, αλλά αντίθετα πάλεψε σκληρά για να φτάσει στην κορυφή. Αλλά πάντα έχει διπλά του την οικογένεια του. Γιατί οι δικοί του άνθρωποι έρχονται πρώτοι στην ζωή του και μπράβο του!

Μια ιστορία με τον Κριστιάνο και τον μεγάλο του αδερφό!

Εκτός από το ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένειά του. Ο Πορτογάλος αστέρας είναι πολύ κοντά στον μεγαλύτερο αδερφό του Ουγκό.

Κάποτε έσωσε τη ζωή του μεγάλου αδερφού του! Το 2014, ο Hugo περνούσε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Άφησε την καθημερινότητα του και επηρεάστηκε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά που έπαιρνε. Η ζωή του ήταν καταστραμμένη και σαφώς σε κίνδυνο. Δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του και δεν ήθελε να το πει στον αδερφό του για την κακή πορεία της ζωής του.

Cristiano Ronaldo's brother's heartbreaking promise to footballer after epic win - Mirror Online

Έτσι ο CR7 αποφάσισε να ενεργήσει.

Έκανε μια συμφωνία μαζί του,ότι εάν κερδίσει το Champions League, ο Hugo θα έπρεπε πρέπει να εγκαταλείψει οριστικά το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Μια τεράστια πρόκληση για τους δύο άντρες και μια επιπλέον πίεση για τον Κριστιάνο, ο οποίος δεν προσπαθούσε απλώς να κερδίσει το τρόπαιο για τον εαυτό του αλλά και για το καλό του αδελφού του.

Αλλά ξέρετε τι κάνει ο Ρονάλντο όταν έχει πίεση; Mετατρέπει το άγχος του σε μια μορφή κινήτρου! Εκείνη τη χρονιά, ο Πορτογάλος σταρ κέρδισε το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι εναντίον της Ατλέτικο. Στο τέλος του αγώνα, ο CR7 έτρεξε προς τον αδερφό του και τον αγκάλιασε, ψιθυρίζοντάς του: “Τώρα είναι η σειρά σου.”

Ο Χούγκο τήρησε επίσης την υπόσχεσή του και δεν πίνει πλέον αλκοόλ ή παίρνει ναρκωτικά. Ο αδερφός του πλήρωσε ακόμη και τη θεραπεία του. Εκείνη την ημέρα, ο μικρότερος αδελφός έγινε έμπνευση για τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ