Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, και νυν ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαιάμι είχε τρέλα με την κόμμωση των μαλλιών του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν καλεσμένος στη σειρά των βίντεο που παρουσιάζει ο άλλοτε συμπαίκτης του, Γκάρι Νέβιλ και μίλησαν για το περιστατικό με την μοϊκάνα και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να… βγάζει καπνούς!

Ο Μπέκαμ δεν είχε κανέναν ενδοιασμό όταν δέχθηκε την ερώτηση από τον τηλεσχολιαστή του SkySports και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή  και αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μαλλί που εκείνη την εποχή  είχε προκαλέσει τρελές αντιδράσεις.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, και νυν ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαιάμι είχε τρέλα με την κόμμωση των μαλλιών του και άλλαζε πολύ συχνά κούρεμα, αλλά εκείνο το σταμάτησε πολύ νωρίς.

«Άντεξε… μέχρι να μου πει ο κόουτς ότι έπρεπε να ξυρίσω το μαλλί στ’ αποδυτήρια» δήλωσε ο Μπέκαμ και ο Γκάρι Νέβιλ. Αλλά ο Μπέκαμ του την φύλαγε για αργότερα, και σε κάποια άλλη ερώτηση απάντησε ότι θα ήθελε τον Φιλ για προπονητή του, παρά αυτόν λόγο της κακής πορείας του με την Βαλένθια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ