Ο ζωντανός θρύλος του Γκολφ που κατέκτησε τα πάντα σε αυτό το άθλημα και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία. Στα 21 είχε βγάλει 1 δις δολάρια. Παραμένει ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές όλων των εποχών. Στο Γκολφ κάθε προσπάθεια μετράει γιατί απαιτεί τελειότητα. Τύχη. Και ικανότητα. Ο Τάιγκερ Γουντς διαθέτει όλα αυτά. Και κάτι […]

Ο ζωντανός θρύλος του Γκολφ που κατέκτησε τα πάντα σε αυτό το άθλημα και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία. Στα 21 είχε βγάλει 1 δις δολάρια. Παραμένει ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές όλων των εποχών.

Στο Γκολφ κάθε προσπάθεια μετράει γιατί απαιτεί τελειότητα. Τύχη. Και ικανότητα. Ο Τάιγκερ Γουντς διαθέτει όλα αυτά. Και κάτι παραπάνω. Πολλές γυναίκες. 

Όλων των κατηγοριών και των τάξεων. Με μεγάλες αποκλίσεις. Αλλά μπρος στον έρωτα, τίποτα δεν μετράει. Μία λίστα, σχεδόν ατελείωτη, από συντρόφους. Από το πλευρό του έχουν περάσει Ολυμπιονίκες, σερβιτόρες, χορεύτριες ακόμη και μία πορνοστάρ!

O Τάιγκερ Γουντς και οι 121 ερωμένες του

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του κορυφαίου παίκτη του γκολφ Τάιγκερ Γουντς απειλεί να ανοίξει παλιά τραύματα, αφού μιλούν οι πιο διάσημες από τις φερόμενες 121 ερωμένες του.

Ένα ντοκιμαντέρ δύο τμημάτων για τη ζωή και την καριέρα του 45χρονου Τάιγκερ Γουντς είναι έτοιμο να προβληθεί. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει την πρεμιέρα του στις 10 και 17 Ιανουαρίου και ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται.

Tiger Woods' new girlfriend Erica Herman shows up to big tournaments - Business Insider

«Εδώ ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο τίγρης μου»

Φήμες λένε πως η Rachel Uchitel, μια από τις δώδεκα γνωστές ερωμένες που είχε ο γκολφέρ, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

«Εδώ ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο τίγρης μου» φέρεται να λέει μία από τις ερωμένες που είχε συνευρεθεί με τον Γουντς. 

Επίσης, στο ντοκιμαντέρ γίνεται λόγος για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά. Υπενθυμίζουμε πως στα 21 του έγινε ο νεότερος νικητής Masters όλων των εποχών, ο πρώτος αθλητής που έφτασε το κέρδος του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Αλλά δεν υπήρχαν μόνο τα καλά. Από τη διάλυση του γάμου του με το μοντέλο από τη Σουηδία Elin Nordegren το 2009, ο Αμερικανός δεν ήταν πλέον ο αθλητής πρότυπο.

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο Τύπο, ο σεξουαλικός Γουντς εξαπάτησε τη γυναίκα του με τουλάχιστον 121 διαφορετικές γυναίκες.

Jaw-dropping sport moments of 2019: Tiger Woods roars back to win Masters | Tiger Woods | The Guardian

Ανέβηκε στην κορυφή, έπεσε και ξανασηκώθηκε

Ο Τάιγκερ Γουντς κατέκτησε τον 15ο major τίτλο του, σε ηλικία 43 ετών και 11 χρόνια μετά τον τελευταίο. Χρειάστηκε να περάσουν 14 χρόνια, για να φορέσει ξανά το πράσινο σακάκι του νικητή ενός Masters. «Το να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω με αυτόν τον τρόπο, ξέρετε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ζωής μου. Μπαίνει στην κορυφή, μαζί με όλες τις μάχες που έδωσα», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι πλέον δημιουργεί νέες αναμνήσεις για τα παιδιά του. Όχι μόνο γι’ αυτά.

Η ιστορία του συγκίνησε όλο τον αθλητικό κόσμο, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το πώς ένας αθλητής μπορεί να γίνει πρότυπο για χιλιάδες ανθρώπους που ζουν στο σκοτάδι, στον πόνο, στον εθισμό. Για ανθρώπους που βρίσκονται στον πάτο του πηγαδιού και θεωρούν ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Ιστορίες σαν του Γουντς, του Φελπς, του Νίκι Λάουντα, του Ματ Μπάσμπι χαράσσουν τον δρόμο της επιστροφής….

Η βολή του θρυλικού γκόλφερ Τάιγκερ Γουντς που τον έφερε στην κορυφή μετά από 11 χρόνια

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκολφ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ