Ο Μολίνα ετοιμάζει… βόμβα -και κάποιοι τρέμουν! Ποιος είναι ο Ρομέν Μολίνα; Ποια η βόμβα; Και ποιοι τρέμουν; Απαντήσεις υπάρχουν στα δύο από τα τρία ερωτήματα. Στο ποιος είναι και ποιοι τρέμουν. Ο Μολίνα είναι ένας Γάλλος ανεξάρτητος ερευνητής δημοσιογράφος που ζει στην Ανδαλουσία. Ειδικεύεται στα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα. Και ρεπορτάζ του έχουν φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, […]

Ο Μολίνα ετοιμάζει… βόμβα -και κάποιοι τρέμουν! Ποιος είναι ο Ρομέν Μολίνα; Ποια η βόμβα; Και ποιοι τρέμουν; Απαντήσεις υπάρχουν στα δύο από τα τρία ερωτήματα. Στο ποιος είναι και ποιοι τρέμουν. Ο Μολίνα είναι ένας Γάλλος ανεξάρτητος ερευνητής δημοσιογράφος που ζει στην Ανδαλουσία. Ειδικεύεται στα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα. Και ρεπορτάζ του έχουν φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, ο Guardian, το CNN και οι Times του Λονδίνου. Με άλλα λόγια, είναι το… αντίθετο των fake news.

Ποιοι τρέμουν, τώρα; Κατ’ αρχάς… όλοι όσοι έχουν τη φωλιά τους λερωμένη στο ποδόσφαιρο -και, όλοι ξέρουμε ότι είναι πολλοί. Ο Μολίνα έχει, μεταξύ άλλων, αποκαλύψει τα “παράξενα” με τη διαιτησία στην Κύπρο και τη λογιστικά ύποπτη ανταλλαγή Αρτούρ-Πιάνιτς μεταξύ Γιούβε και Μπάρτσα. Έχει ξεμπροστάσει τον μεγαλοδημοσιογράφο Μοχάμεντ Μπουχαφσί που έκανε, αντί αμοιβής, το Γραφείο Τύπου αρκετών ποδοσφαιριστών. Συνέδραμε στην αποκάλυψη της υπόθεσης Βαλμπουενά-Μπενζεμά. Κι αυτά είναι μερικά μόνο απ’ όσα έχει φέρει στο φως.

Έχει αποκαλύψει σειρά από σεξουαλικά και ρατσιστικά παραπτώματα για πολλούς: τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Αϊτής και τον Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι, που κατηγορείται για έξι βιασμούς, π.χ. Σκάνδαλο ισχυρίστηκε ότι υπάρχει και με τον Φερλάντ Μεντί και το γεγονός ότι η Λιόν συγκάλυψε δύο σεξουαλικές επιθέσεις του αριστερού της μπακ σε γυναικες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώλησή του στη Ρεάλ!

Αυτή η τελευταία αποκάλυψη έγινε σε πρόσφατο live του Μολίνα στο twitter, που παρακολούθησαν πάνω από 70.000 άνθρωποι.

Ένα live με χείμαρρο καταγγελιών!

Σ’ αυτό το live προχώρησε σε συγκλονιστικούς ισχυρισμούς. Όπως για παράδειγμα ότι μια Ακαδημία στο Κονγκό διοικείται από παιδόφιλους. Ότι, επίσης, η Αφρικανική Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία άγεται και φέρεται από μαροκινή “παράγκα”. Ότι σε γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου της Αφρικής συμβαίνουν σημεία και τέρατα: από βιασμοί έως απαγωγές. Ότι ο Ελιέ Γουαχί της Μονπελιέ είχε αποπεμφθεί από την Καέν για απρεπή συμπεριφορά σε ανήλικα παιδιά.

Είπε ακόμη ότι μια παίκτρια έχει εξαφανιστεί μήνες τώρα μετά μετά από σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από παράγοντα της FIFΑ. Ότι διαιτητές κανονίζουν αποτελέσματα στο CAF Champions Legue και ότι πολλά ματς είναι στημένα στην Ιρλανδία, το Γιβραλτάρ, τη Μάλτα, την Ανατολική Ευρώπη και τη ΝΑ Ασία.  Γνωστός Γάλλος προπονητής, πρόσθεσε, βίασε δύο 13χρονα κορίτσια αλλά η ομάδα του το κουκούλωσε. Ενώ σε άλλη ομάδα της Ligue 1 συγκαλύφθηκε περιστατικό παιδοφιλίας στο προπονητικό της κέντρο.

Άθλιες συμπεριφορές, “σίσα” και κακοποιήσεις!

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, απέδωσε την αποχώρηση πάνω από 100 υπαλλήλων της Παρί στην άθλια συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αλλά και του Λεονάρντο “Τα αποδυτήρια είναι εκτός ελέγχου και συχνά, στο πούλμαν της ομάδας, ρουφάνε ναργιλέδες“, πρόσθεσε ακόμη, ενώ για τον Μπλεζ Ματουιντί ανέφερε πως καπνίζει σίσα (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ανακατατεμένη με ουσίες όπως η χλωρίνη, τα υγρά μπαταρίας κ.α.)!  Πρόσθεσε ότι Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής μοιράζει ασύστολα τα βίντεο που έχει από τις σεξουαλικές του συνευρέσεις.

Λίγο πριν λήξει το live του ισχυρίστηκε και ότι περίπου 400 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Γαλλία και Αγγλία, αντιμετωπίζουν ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα επειδή έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν νεαροί! Το τηλέφωνο του Μολίνα χτύπησε 4 φορές από απόκρυψη κατά τη διάρκεια του live. Τη μία φορά που το σήκωσε άκουσε απειλές. Δε σκιάχτηκε. Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Άλλωστε γι’ αυτό ζει στην Ανδαλουσία και όχι στη Γαλλία.

Έρχεται βόμβα για τη Γαλλική Ομοσπονδία!

Κλείνοντας, προανήγγειλε ένα νέο, τελευταίο του live μετά το Μουντιάλ του Κατάρ και… έριξε τη μεγάλη βόμβα. Είπε ότι περί τα τέλη Μαρτίου, με αρχές Απριλίου, θα κάνει ένα ακόμη, προτελευταίο live. Και σ’ αυτό “θα ανατινάξω τη Γαλλική Ομοσπονδία”, όπως είπε χαρακτηριστικά. “Ο κόσμος θα μείνει άναυδος μ’ αυτά που θα ακούσει”, κατέληξε. Αυτοί είναι λοιπόν και όσοι τρέμουν τώρα.

Βλέπετε, το “σύστημα”, όπως συνηθίζουμε να λέμε, συχνά αγνοεί τέτοιου είδους καταγγελίες και δεν τις ερευνά σε βάθος. Αλλά ο Μολίνα έχει αποδειχθεί έγκυρος στα ρεπορτάζ του πολλές φορές ως τώρα. Εάν προαναγγέλει “βόμβα” στα θεμέλια της Γαλλικής Ομοσπονδίας, ένα είναι το βέβαιο. Ό,τι κι αν βγει από τις αποκαλύψεις, κάποιοι στον αριθμό 87, της Boulevard de Grenelle δεν πρέπει να αισθάνονται και πολύ ήσυχοι…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ