Πως αυτός ο άνθρωπος παράτησε το τόπι που τον τάιζε και έπιασε την κιθάρα Ο λόγος γίνεται για τον Ντάνι Οσβάλντο, Αργεντίνικης καταγωγής ο οποίος τώρα είναι ανήκει σε ένα συγκρότημα που έφτιαξε με τους φίλους του, τους οποίους γνώρισε στην Εσπανιόλ. Αυτός ο άνθρωπος αποτελεί μία μοναδική περίπτωση στον χώρο του αθλητισμού αλλά και […]

Πως αυτός ο άνθρωπος παράτησε το τόπι που τον τάιζε και έπιασε την κιθάρα

Ο λόγος γίνεται για τον Ντάνι Οσβάλντο, Αργεντίνικης καταγωγής ο οποίος τώρα είναι ανήκει σε ένα συγκρότημα που έφτιαξε με τους φίλους του, τους οποίους γνώρισε στην Εσπανιόλ.

Αυτός ο άνθρωπος αποτελεί μία μοναδική περίπτωση στον χώρο του αθλητισμού αλλά και στον χώρο της τέχνης. Δεν θυμάμαι κάποιον ποτέ άλλοτε να παρατάει το ποδόσφαιρο στα 30 του για να ακολουθήσει αυτό που πραγματικά θέλει.

Η αρχή

Οι πιο πολλοί (έτσι και εγώ αρχικά) θα νομίζετε ότι αυτή η αλλαγή καριέρας θα έγινε λόγω κάποιου τραυματισμού ή για κάτι ποδοσφαιρικού χαρακτήρα. Η αφορμή ήρθε σε μορφή επίπληξης όταν πιάστηκε να καπνίζει κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Έτσι λοιπόν, αυτό το σπρώξιμο ήταν ότι χρειαζόταν για να αποσυρθεί και να ακολουθήσει το μονοπάτι της μουσικής.

Ο ίδιος 2 χρόνια αργότερα δήλωσε για το συμβάν: “Ήμουν 30 χρονών όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Ήμασταν δώδεκα άτομα που καπνίζαμε στην ομάδα της Μπόκα και εγώ ήμουν αυτός που έδιωξαν. Είναι τυχερός ο προπονητής που κάπνιζα ένα τσιγάρο τότε, γιατί, αν όχι, θα του είχα ξεσκίσει το κεφάλι.

Μου έδωσε ενάμισι λεπτό στο παιχνίδι κόντρα στη Νασιονάλ σαν να ήμουν 14 χρονών. Αν θέλεις να διώξεις έναν παίκτη με το ρεκόρ που είχα όταν ήρθα στη Μπόκα, μπορούμε να πάμε για έναν καφέ και να μου πεις. Δεν βγαίνεις δημόσια και λες ότι κάπνισα ένα τσιγάρο. Ο Σκελότο δεν είχε κανέναν σεβασμό και ήταν δειλός.”

Καλός και στο χορό

Εκτός από το τραγούδι ο Οσβάλντο ήταν καλός και στον χορό, αφού πήρε μέρος στην Ιταλική version του dancing with the stars και μάλιστα έφτασε μέχρι το τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Οσβλαντο ήταν παίκτης εκατομμυρίων και πιο συγκεκριμένα η Σάουθαμπτον τον είχε αγοράσει από την Ρόμα 14 εκατομμύρια ευρώ. Στην Σάουθαμπτον σκόραρε 4 γκολ σε 13 εμφανίσεις.

Ο ίδιος έχει αναφερθεί στην στην σχέση χρημάτων και ποδοσφαίρου λέγοντας: “Υπάρχουν τόσοι πολλοί κανόνες στο ποδόσφαιρο. Τόσοι πολλοί κανόνες. Και δεν είμαι καλός με τους κανόνες. Μου αρέσει να είμαι ελεύθερος. Είμαι περήφανος για την καριέρα μου και χρωστάω τα πάντα στο ποδόσφαιρο.

Αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να ζεις μια ζωή που δεν είναι αληθινή. Έχεις μια τιμή, μια αξία. Είναι τρελό. Αν είσαι καλός αξίζεις 50 εκατομμύρια και αν δεν είσαι καλός δεν αξίζεις τίποτα. Αν βάλεις ένα γκολ είσαι Θεός και αν δεν το κάνεις είσαι σκατά. Προτιμώ τη μπύρα και το μπάρμπεκιου από τα χρήματα”

Επίσης το 2016 ήταν πολύ κοντά να επιστρέψει στο Champions League για λογαριασμό της Σεβίλλη αλλά αρνήθηκε γιατί είχε ένα ροκ φεστιβάλ.

Το οριστικό κρέμασμα των παπουτσιών

Περίπου 4 χρόνια μετά την απόσυρση του ο Ντάνι επέστρεψε στα γήπεδα τον Γενάρη του 2020 και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Μπάνφιλντ. Ο ίδιος αποχώρησε τον Ιούλιο του 2020.

Αυτός ο ιδιαίτερος χαρακτήρας έκανε τα πάντα όπως εκείνος ήθελε χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και τίποτα!

Γιατί ποιος άλλος έχει αφήσει αγώνα της Ρόμα για να πάει σε συναυλία;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ