Φρενήρης είναι η πορεία της Φόρεστ με τον Στιβ Κούπερ στο τιμόνι. Με πέντε σερί νίκες είναι πια στην 3η θέση και πάρα πολύ γερά στο παιχνίδι των πλέι-οφ της ανόδου στην Πρέμιερ...

Νότιγχαμ: Ένας δεύτερος γύρος… θριάμβου! Η νίκη επί της Μπέρμιγχαμ ήταν η 5η σερί για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη! Και τη φέρνει για τα καλά στις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου! Είναι πια 3η, με 67 βαθμούς, με τη Χάντερσφιλντ στους 66, και Λούτον, Σέφιλντ στους 65. Αλλά έχει (πολύ) καλύτερη διαφορά τερμάτων κι απ’ τις τρεις (+25). Και, συγχρόνως, έχει και δύο ματς λιγότερα από τη Σέφιλντ και δύο λιγότερα από Λούτον, Χάντερσφιλντ! Σε 39 ματς, η Νότιγχαμ μετράει πλέον 19 νίκες και 10 ισοπαλίες και αποδεικνύει ότι είναι μάλλον η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τσάμπιονσιπ εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Κι όμως. Τίποτε απ’ αυτά δεν έμοιαζε και πολύ πιθανό στο ξεκίνημα της σεζόν. Τότε, στα πρώτα εφτά ματς της, η ομάδα γνώρισε έξι ήττες και μάζεψε μόλις 1 βαθμό με το 1-1 απέναντι στη Ντέρμπι. Στις 16 Σεπτεμβρίου η Νότιγχαμ έλυσε τη συνεργασία της με τον Κρις Χάτον και στη θέση του πήρε τον Στιβ Κούπερ. Και… αυτό ήταν.

Από τη στιγμή που ο Κούπερ ήλθε στην ομάδα, έως και η… αύρα της άλλαξε. Με τον Ουαλό στην κερκίδα ακόμη και, τυπικά, στον πάγκο τον Στίβεν Ριντ, βοηθό του σήμερα, η Νότιγχαμ γνώρισε τη χαρά της πρώτης νίκης της χρονιάς απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Έκτοτε, σε 31 ματς η ομάδα του Κούπερ έχει χάσει μόλις 4 φορές!

Συγκομιδή -και πορεία- για… φίλημα!

Η συγκομιδή της είναι μικρότερη μόνο απ’ αυτήν της Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα που είναι, εφέτος, από άλλον πλανήτη. Με 83 βαθμούς σε 39 ματς και το εξωπραγματικό +61 στα γκολ  (93-32!), η Φούλαμ απλώς δεν έχει αντίπαλο στην Τσάμπιονσιπ. Απ’ την άλλη, είναι και μια ομάδα που κοστίζει τρεις φορές περισσότερο από τη Νότιγχαμ και, γενικά, πίσω μόνο από τη Μπόρνμουθ σ’ αυτόν τον τομέα.

Εάν η Νότιγχαμ καταφέρει και συμμετέχει στα πλέι-οφ της ανόδου, θα μιλάμε για ένα πραγματικό κατόρθωμα με την υπογραφή του Στιβ Κούπερ φαρδιά πλατιά από κάτω. Και, εκεί, όλα είναι πιθανά. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ομάδα έφτασε και στα προημιτελικά του Κύπελλου με νίκες επί Άρσεναλ και Λέστερ. Και ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ ήλθε από ένα εξαιρετικά αμφισβητούμενο γκολ του Ζότα στο 78′ από σέντρα του Τσιμίκα. Γενικά, δηλαδή, μια πορεία για… φίλημα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик