Νάτσο Σκόκο: Η μπάλα έχασε τον… υδραυλικό” της! Στα 36,5 του χρόνια, ο Αργεντινός παίκτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι στην ΑΕΚ, την περίοδο 2008-11, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Στην ίδια ομάδα που τον ανέδειξε και που λατρεύει κι εκείνος. Τη Νιούελς Όλντ Μπόις. Στο… τέταρτο πέρασμά του από εκεί, ο Ιγνάθιο “Νάτσο” […]

Νάτσο Σκόκο: Η μπάλα έχασε τον… υδραυλικό” της! Στα 36,5 του χρόνια, ο Αργεντινός παίκτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι στην ΑΕΚ, την περίοδο 2008-11, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Στην ίδια ομάδα που τον ανέδειξε και που λατρεύει κι εκείνος. Τη Νιούελς Όλντ Μπόις. Στο… τέταρτο πέρασμά του από εκεί, ο Ιγνάθιο “Νάτσο” Μαρτίν Σκόκο, κλείνει την καριέρα του νοιώθοντας, όπως λέει, ευγνωμοσύνη. Για όλα όσα έζησε. Και κυρίως για τη Νιούελς.

“Θα είμαι αιώνια ευγνώμων σ’ αυτή την ομάδα”, ανέφερε ο Σκόκο. “Για να πάρω αυτή την απόφαση, χρειάστηκε ενάμιση χρόνο. Θέλω να αποσυρθώ με αυτή τη φανέλα. Δεν μπόρεσα να αποχαιρετήσω το κόσμο στο γήπεδο. Αλλά το ποδόσφαιρο μου έδωσε πολλά. Θέλω να γελάω και να κλαίω, αλλά είμαι χαρούμενος και πεπεισμένος για την απόφασή μου. Είναι καιρός να δώσω χρόνο στην οικογένεια και στα παιδιά μου, να ζήσω αυτό που ακολουθεί…”

Με συγκινητικό τρόπο τον αποχαιρέτισε επίσης και η ομάδα.


Μια σχέση ζωής με τη Νιούελς…

Στη Νιούελς ξεκίνησε ο Σκόκο, σ’ αυτήν γύρισε άλλες τρεις φορές και έκλεισε τον ποδοσφαιρικό του κύκλο. Στο ενδιάμεσο αγωνίστηκε επίσης στη μεξικανική Πούμας, την Αλ Αΐν από τα Εμιράτα, τη βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ, τη Σάντερλαντ και τη Ρίβερ Πλέιτ. Με τη Ρίβερ πήρε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2018. Και με την ΑΕΚ πήρε ένα Κύπελλο και την… καρδιά των οπαδών της σπίτι του.

Ο Νάτσο έπαιξε 120 σγώνες με το “Δικέφαλο” στο στήθος. Σ’ αυτούς, σκόραρε 33 φορές και είχε και 30 ασίστ. Κάποια από τα μεν και τις δε ήταν τόσο εντυπωσιακά που το παρατσούκλι του έγινε “υδραυλικός”. Για τα “υδραυλικά” του τερτίπια με τη μπάλα στα πόδια.

ΠΑΕ ΑΕΚ: “Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας”!

Όπως ήταν φυσικό και η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχαιρέτισε τον ποδοσφαιριστή με συγκίνηση. “Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις, Νάτσο”, γράφει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στο λογαριασμό της στο Facebook.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ