Όταν μιλάμε για τον μεγάλο Ζλάταν θα πρέπει να τα λέμε σωστά. Αλλά στο ξεκίνημα της καριέρας του βρήκε μπροστά του και κάποιον πιο τρελό και έγινε το έλα να δεις, Η ιστορία του Μίντο με τον Ζλάταν την περίοδο που οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες στον Αίαντα το 2003. “Σκότωσα σχεδόν τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς!” […]

Όταν μιλάμε για τον μεγάλο Ζλάταν θα πρέπει να τα λέμε σωστά. Αλλά στο ξεκίνημα της καριέρας του βρήκε μπροστά του και κάποιον πιο τρελό και έγινε το έλα να δεις, Η ιστορία του Μίντο με τον Ζλάταν την περίοδο που οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες στον Αίαντα το 2003.

“Σκότωσα σχεδόν τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς!”

Ο πρώην άσος των Άγιαξ, Τότεναμ και Μίντλεσμπρο, Μίντο εκμυστηρεύτηκε πως την εποχή που έπαιζε στον Άγιαξ με συμπαίκτη τον Ιμπραίμοβιτς παραλίγο να τραυματίσει θανάσιμα τον Σουηδό με ένα ψαλίδι πάνω στο διαπληκτισμό τους.

Mido verrät: Ich rannte mit Zlatan vor Taxifahrern weg | Goal.com

Πως έχει η ιστορία μας

Όταν ο Ζλάταν έπαιζε στην Ολλανδία, για τον Άγιαξ, έπαιξε μαζί με ένα άλλο δυνατό ποδοσφαιριστή: ΜΙΝΤΟ (Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid).

Το 2003, μετά από μια ήττα από την μεγάλη τους αντίπαλο PSV Eindhoven, ήταν απολύτως εξαγριωμένος και μπήκε μέσα στα αποδυτήρια σε έξαλλή κατάσταση, χαρακτηρίζοντας τους συμπαίκτες του ως «μαλάκες και ηλίθιους». Αυτό ήταν! Ο Ίμπρα προφανώςδεν μπορούσε να τον ακούσει να τους βρίζει και λογομάχησε πολύ έντονα μαζί του! Τότε ο Μίντο που είχε βγει εκτός εαυτού είδε ένα μεγάλο ψαλίδι (αυτό που χρησιμοποιούσαν για να κόβουν τις ταινίες από τα δέματα) και με μία ξαφνική κίνηση το πετάει στον Ιμπραίμοβιτς. Το ψαλίδι πέρασε ξυστά από το κεφάλι του Σουηδού, γλιτώνοντας παρά τρίχα τα χειρότερα.

Αργότερα, οι δύο άντρες παρέμειναν στο τζακούζι και μίλησαν για αυτή τη σύγκρουση, και γελούσαν τελικά για αυτό: –

Ξέρεις ότι σχεδόν σε σκότωσα; 

Ναι ξέρω!

  • Ο Σουηδός στην αυτοβιογραφία του αναφέρει το συγκεκριμένο περιστατικό προσθέτοντας πως ο χαρακτήρας του Μίντο ήταν πολύ ευέξαπτος και πως ήταν πολύ θυμωμένος που ήταν αυτός στον πάγκο και όχι ο Σουηδός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι