Η σέξι Άουρα Ρουίθ, σύζυγος του Χεσέ Ροντρίγκες, έκανε μια καυτή αποκάλυψη για την ερωτική τους ζωή, χωρίς να… κρύψει τίποτα! Ο Χεσέ Ροντρίγκες είναι πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, κι πλέον αγωνίζεται στη Λας Πάλμας. Η εντυπωσιακή σύντροφός του λέγεται Άουρα Ρουίθ και η ίδια αποκάλυψε αρκετά πικάντικα πράγματα, που αφορούν τη σεξουαλική […]

Η σέξι Άουρα Ρουίθ, σύζυγος του Χεσέ Ροντρίγκες, έκανε μια καυτή αποκάλυψη για την ερωτική τους ζωή, χωρίς να… κρύψει τίποτα!

Ο Χεσέ Ροντρίγκες είναι πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, κι πλέον αγωνίζεται στη Λας Πάλμας. Η εντυπωσιακή σύντροφός του λέγεται Άουρα Ρουίθ και η ίδια αποκάλυψε αρκετά πικάντικα πράγματα, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή τους.

Η ίδια αρχικά παραδέχτηκε πως λατρεύει σε μεγάλο βαθμό τα ερωτικά βοηθήματα και παιχνίδια, στο κρεβάτι.

Να θυμίσουμε πως οι δύο τους έχουν κι ένα παιδί μαζί, χώρισαν αρχικά, καθώς ο Χεσέ Ροντρίγκες την απάτησε, όμως εν τέλει τα ξαναβρήκαν.

Παρόλα αυτά, η σέξι Άουρα δε δίστασε να αποκαλύψει τις καυτές πληροφορίες.

Η ίδια τόνισε σε δηλώσεις της:

«Θέλετε να μάθετε αν αγαπάω τον Χεσέ. Είναι ο σύντροφός μου κι όταν συγχωρείς, πολλά πράγματα συμβαίνουν και ξεχνάς. Αυτό γίνεται διότι υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, αλλιώς δε θα ήμασταν μαζί. Είναι μεταξύ ζευγαριών, με αγαπά και το αποδεικνύει».

Η 31χρονη σύντροφος του Χεσέ συνέχισε: «Λατρεύω τα sex toys, είμαι μεγάλη φαν και έχω μεγάλη συλλογή από αυτά. Υπάρχουν και κάποια που δε γνωρίζει, τα χρησιμοποιώ και είμαι ενθουσιασμένη. Είμαι αρκετά απελευθερωμένη, άλλοι είναι πιο συμβατικοί με αυτά».

Τέλος, έδωσε και την πληροφορία πως έχει τραβήξει sex tape με τον πρώην παίκτη της Παρί, την οποία και αναμένεται να τη δημοσιεύσει για να «τη δει ο κόσμος», όπως κατέληξε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ