Μία άγνωστη ιστορία για την Εθνική Ιταλίας από το Μουντιάλ 2006, με πρωταγωνιστές τον Τζιανλουίτιζι Μπουφόν και τον Μαρσέλο Λίπι. Στο Μουντιάλ του 2006, μεγάλοι θριαμβευτές ήταν οι Ιταλοί. Ένας σημαντικότατος λόγος που ο τελικός στόχος επετεύχθη, ήταν η νοοτροπία των παικτών, καθώς ήταν μια πραγματική οικογένεια. Όμως, μια ιστορία άγνωστη για χρόνια, παρουσιάζει ιδιαίτερο […]

Μία άγνωστη ιστορία για την Εθνική Ιταλίας από το Μουντιάλ 2006, με πρωταγωνιστές τον Τζιανλουίτιζι Μπουφόν και τον Μαρσέλο Λίπι.

Στο Μουντιάλ του 2006, μεγάλοι θριαμβευτές ήταν οι Ιταλοί. Ένας σημαντικότατος λόγος που ο τελικός στόχος επετεύχθη, ήταν η νοοτροπία των παικτών, καθώς ήταν μια πραγματική οικογένεια. Όμως, μια ιστορία άγνωστη για χρόνια, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα μπορούσε να είχε αλλάξει την ιστορία!

Δύο ημέρες πριν τον προημιτελικό με αντίπαλο την Ουκρανία, στις 28 Ιουνίου του 2006, στο ξενοδοχείο επικρατεί ησυχία. Εκτός από μια αίθουσα, εκείνη των παιχνιδιών, και στο τραπέζι του πινγκ-πονγκ. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είχε φάει… τρελό κόλλημα, παίζοντας πολλές ώρες, με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Όμως, εκείνο το βράδυ, ο αντίπαλος του «Τζιτζι» ήταν ο Σιμόνε Μπαρόνε, της Παλέρμο.

Ο Σιμόνε έπαιζε για την πλάκα του, για να χαλαρώσει, όμως ο Μπουφόν είχε τρελαθεί πραγματικά! Με τον παίκτη της Παλέρμο να κερδίζει στο τέλος τον διεθνή τερματοφύλακα! Ο Μπουφόν όμως, δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε σε αυτήν την ήττα. Κάθε άλλο, την υποδέχτηκε με πολλά νεύρα.

Τα νεύρα του τον έκαναν να ξεσπάσει πάνω σε μια… τζαμαρία που βρισκόταν δίπλα! Ο ίδιος κάνει μια κλωτσιά, σπάζοντας την τζαμαρία, παγώνοντας τους πάντες. Τα γυαλιά σπάνε και ορισμένα έχουν στόχο το παπούτσι του Μπουφόν.

Εκείνη την -αμήχανη- στιγμή, όλοι έχουν παγώσει και χαμηλώνουν το βλέμμα. Ο Μπουφόν δεν τολμά να κοιτάξει το πόδι του, ο Μπαρόνε κοιτάζει τον Τζίτζι, ο Λίπι κοιτάζει τον Μπαρόνε! Ο Φάμπιο Καναβάρο ήταν εκείνος που μίλησε πρώτος, λέγοντας «Τζίτζι, δε θές να γυρίσεις σπίτι από τώρα, έτσι δεν είναι;».

Ο Ιταλός τερματοφύλακας νιώθει τα γυαλιά στο παπούτσι και το πόδι του. Όμως, δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως το τι συνέβη λίγα λεπτά πριν. Όπως επίσης και σε τι κίνδυνο έβαλε τον εαυτό του, την ομάδα του. Τρέχοντας, φεύγει για το δωμάτιό του. Όμως τα χειρότερα… δεν έχουν έρθει ακόμη!

Το «χοντρό βρίσιμο» του Λίπι προς τον Μπουφόν!

Με αρκετά… γαλλικά, στόλισε τον Μπουφόν ο Μαρσέλο Λίπι, με τον ίδιο να βλέπει… το Μουντιάλ του ’94 να περνά από μπροστά του. Όταν ο Μπάτζιο έπαιξε τραυματίας στον τελικό. Ο Λίπι είπε… αρκετά στον Ιταλό γκολκίπερ, λέγοντάς του πως θα μπορούσε να είχε κόψει τον τένοντα.

Εν τέλει, ο Μπουφόν ήταν καλά, δεν τραυματίστηκε και έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε για την πατρίδα του. Όμως, από μια στιγμή χαλάρωσης, θα μπορούσε να «τιναχθεί» το Μουντιάλ στον αέρα, για την Ιταλία!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик