Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Τζενάρο Γκατούζο έκαναν… πλάκα στο χορτάρι, αλλά και εκτός αυτού, με τον Σουηδό να κάνει ένα τρελό χουνέρι στον Ιταλό. Οι δύο τους έγιναν πρωταθλητές με τη Μίλαν, κατά τη σεζόν 2010-11. Μιλάμε για δύο απ’ τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Βέβαια, ο ένας μεγαλουργεί ακόμη με τη Μίλαν, ενώ […]

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Τζενάρο Γκατούζο έκαναν… πλάκα στο χορτάρι, αλλά και εκτός αυτού, με τον Σουηδό να κάνει ένα τρελό χουνέρι στον Ιταλό.

Οι δύο τους έγιναν πρωταθλητές με τη Μίλαν, κατά τη σεζόν 2010-11. Μιλάμε για δύο απ’ τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Βέβαια, ο ένας μεγαλουργεί ακόμη με τη Μίλαν, ενώ ο άλλος κάθεται στους πάγκους πλέον.

Πιο απλά, μιλάμε για τον Σουηδό σούπερ σταρ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον προπονητή της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο.

Οι δύο τους είναι ξεχωριστοί χαρακτήρες. Τους συνδέει ο τσαμπουκάς και το πάθος. Αλλά και τα πειράγματα, καθώς κι οι δύο πρόκειται για μεγάλους πλακατζήδες.

Όταν εκνευρίζονταν όμως, διότι κι ο εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις των παικτών σε μια ομάδα, τα πράγματα γίνονταν… κόλαση.

Μάλιστα, ο Τιάγκο Σίλβα, σε συνέντευξή του στο Sky Deutschland είχε μοιραστεί μια τρελή ιστορία που έγινε πάνω σε νεύρα.

Δείτε χαρακτηριστικά:

«Ο Γκατούζο, μια μέρα στην προπόνηση, πείραζε απ’ το πρωί τον Ζλάταν. Εκείνος κατά τη διάρκεια της προπόνησης δεν είπε τίποτα, όμως η εκδίκησή του θα ερχόταν…».

Ο ίδιος συνέχισε: «Ο Γκατούζο κι ο Ζλάταν συναντήθηκαν στα αποδυτήρια και ο Σουηδός τον σήκωσε και τον πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών. Ήταν τρελό. Όλοι τότε γελάσαμε όταν σκεφτόμασταν την έκφραση του Γκατούζο, γι’ αυτό που του συνέβη.

Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω για μια βδομάδα!».

Αλληλοθαυμασμός ανάμεσα σε Γκατούζο και Ιμπραΐμοβιτς!

Ό,τι κι αν συνέβαινε μεταξύ του Σουηδού και του Ιταλού, η σχέση των δύο παικτών δεν χαλούσε. Αυτό τους έδενε περισσότερο, κάτι που συχνά φαίνεται και στο χορτάρι. Όταν δύο παίκτες έχουν καλές σχέσεις γενικότερα.

Μάλιστα, ήταν φίλοι και σε οικογενειακό επίπεδο. Αν και ο Ζλάταν έχει αποκαλύψει πως ο Γκατούζο ήταν το ποδοσφαιρικό είδωλο του γιού του. Με τον γιο του να… μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ιταλό «θρύλο», ως «δωράκι» του μπαμπά-Ζλάταν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι