Από τα ψηλά στα χαμηλά και «Στερνή μου Γνώση να σ’ είχα πρώτα..». Η ζωή του Ρόιστον Ντρέντε που έφτασε πολύ γρήγορα, όσο ψηλά είχε ονειρευτεί, αλλά το μεγάλο ύψος τον ζάλισε και γκρεμίστηκε ακόμα πιο γρήγορα. Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, ο Ρόιστον Ντρέντε ζούσε το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο υπογράφοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης, […]

Από τα ψηλά στα χαμηλά και «Στερνή μου Γνώση να σ’ είχα πρώτα..». Η ζωή του Ρόιστον Ντρέντε που έφτασε πολύ γρήγορα, όσο ψηλά είχε ονειρευτεί, αλλά το μεγάλο ύψος τον ζάλισε και γκρεμίστηκε ακόμα πιο γρήγορα.

Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, ο Ρόιστον Ντρέντε ζούσε το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο υπογράφοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης, ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έκανε την Ρεάλ Μαδρίτης να δαπανήσει 11 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει. Ο Ρόιστον Ντρέντε είδε την καριέρα αλλά και την ζωή του, να αγγίζουν την κορυφή και μετά απλώς να… κατηφορίζουν. 

https://www.youtube.com/watch?v=zZyRFkFAcjI

Ο Ντρέντε μετά από 13 χρόνια λάθος χειρισμών του, αναγκάστηκε να βαρέσει πτώχευση, μένοντας στον άσο. Ποδόσφαιρο, ηθοποιία και τραγούδι, δεν τον άντεξαν και τον έστειλαν….

Το 2016 ο Ολλανδός μπακ μετά  την Μπανίγιας, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 29 ετών. Συνεχίζει στην Κοζάκεν Μπόις, ομάδα της Γ’ κατηγορίας της Ολλανδίας, στα 33 του πια, αλλά ένα δικαστήριο στην Μπρέντα της Ολλανδίας τον έκανε “πτωχό”

Ο Ντρέντε με τον αυτοκαταστροφικό χαρακτήρα είχε τα πάντα και τα πέταξε. «Στερνή μου Γνώση να σ’ είχα πρώτα..»

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Φέγενορντ. Ήρθε γρήγορα η άνοδος του στην πρώτη ομάδα, και μετά από ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης να τον κάνει δικό της με 11 εκατ. λίρες (14 εκατ. ευρώ).
Ο νεαρός φουλ μπακ ποδοσφαιριστής ζαλίστηκε από το πολύ χρήμα, την απότομή φήμη και δόξα, και μετά από ένα χρόνο στην Βασίλισσα δίνεται δανεικός Έρκουλες και Έβερτον. 
Απροσάρμοστος παντού, αφού δεν κατάφερε να κλείσει ούτε ένα χρόνο με κάποια ομάδα. Στην Ρωσία και μετά οι Ρέντινγκ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Καϊσερισπόρ και το τέλος με την Baniyas Club στο Άμπου Ντάμπι, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 29 ετών. Στην συνέχεια πήγε να βρει την τύχη του στην μουσική βιομηχανία και την ραπ.

Ο Roya2Faces, είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, ασχολείται με την ραπ και μετά από χρόνια κατάλαβε πόσα λάθη έκανε με τον τρόπο ζωής του στέλνει μια συμβουλή στους νέους ποδοσφαιριστές να μην πέσουν σε αυτή την «παγίδα» που έπεσε εκείνος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ