Ο Aramis οπότε θα σας κρατάει στοιχηματική παρέα, όταν έχει κάτι καλό να μοιραστεί μαζί σας.

Καλός τα παιδιά που γουστάρουν στοίχημα..

Αρχικά Καλό χειμώνα, αφού και ημερολογιακά το καλοκαιράκι μας άφησε στα χέρια του φθινοπώρου που μπήκε πολύ περίεργα.

Το έχουμε ξαναπεί ότι δεν είμαστε στοιχηματικό site, ούτε και θέλουμε να γίνουμε. Αλλά για τους παλιούς θα γράφει για σας ο γνωστός σας Aramis που σας κράταγε παρέα καθημερινά στο Kolpobet.

Το Kolpobet δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει ο Aramis οπότε θα σας κρατάει στοιχηματική παρέα, όταν έχει κάτι καλό να μοιραστεί μαζί σας.

Χθες ξεκίνησε το Eurobasket και σήμερα παίζει η Εθνική μας και τις ευχόμαστε το Χρυσό. Αλλά έχουμε και εμβόλιμες στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά με λίγους αγώνες.

Έχω μια δυάδα για σήμερα, και θα κάνω την κατάθεση μου.

Η Ελλάδα μπορεί μπορεί να μην έχει καλή παράδοση με την Κροατία, αλλά αν και με τέτοια ομαδάρα δεν τους πάρουμε το σκαλπ πότε;

Πάμε με ένα συνδυαστικό από τον αγώνα της Εθνικής μας. Νίκη Ελλάδας με χάντικαπ -3,5 και Over 80,5 πόντοι, που η Bet365 μας δίνει 1.74.

Η δεύτερη επιλογή από το Βέλγιο και το μεγάλο ντέρμπι του Μπριζ. Μεταξύ της γνωστής Κλαμπ Μπριζ και της Σερκλ Μπριζ. Επειδή έχει την ιδιομορφία του ντέρμπι που πολλά έχουν γίνει στα μεταξύ τους πάμε με τα γκολ και το συνδυαστικό Γκολ / Γκολ και Over 2,5 σε απόδοση 2,10.

Καλή τύχη και καλά να περάσετε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στοίχημα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ