10 Συμβουλές για το Στοίχημα πριν κάνετε Εγγραφή Πλέον η πρόσβαση σε μία στοιχηματική εταιρία έχει γίνει απλή και γρήγορη διαδικασία. Υπάρχουν ωστόσο πολλές παγίδες που θα πρέπει να γνωρίζετε γύρω από το διαδικτυακό Στοίχημα. Παγίδες και αποφάσεις που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ένας […]

10 Συμβουλές για το Στοίχημα πριν κάνετε Εγγραφή

Πλέον η πρόσβαση σε μία στοιχηματική εταιρία έχει γίνει απλή και γρήγορη διαδικασία. Υπάρχουν ωστόσο πολλές παγίδες που θα πρέπει να γνωρίζετε γύρω από το διαδικτυακό Στοίχημα. Παγίδες και αποφάσεις που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ένας μικρός δεκάλογος για νέους παίκτες πριν ανοίξουν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρία της επιλογής τους. Ας δούμε τα σημαντικότερα πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις μπαίνοντας στον κόσμο του διαδικτυακού στοιχήματος.

Σκοπός η διασκέδαση

Πριν ανοίξετε στοιχηματικό λογαριασμό βεβαιωθείτε πως το κίνητρό σας είναι η διασκέδαση και όχι το κέρδος. Μην πείσετε τον εαυτό σας πως θα λύσετε οικονομικά ζητήματα με το Στοίχημα γιατί σίγουρα έχετε διαπράξει ένα μεγάλο λάθος. Απολαύστε το παιχνίδι μένοντας μακριά από πάθη και προκαταλήψεις. Κυνηγήστε τη νίκη αλλά μην διστάσετε να αποδεχτείτε την ήττα όταν αυτή έρχεται. Εδώ δεν υπάρχει ρεβάνς. Όποιος το επιχείρησε μάλλον το έχει μετανιώσει χάνοντας μεγαλύτερα ποσά.

Επιλογή της σωστού Bookmaker

Οι διαφημίσεις στοιχηματικών εταιριών στο διαδίκτυο είναι πολλές και πιθανότατα να μην υπάρχει κάποιος δόλος σε αυτές. Σίγουρα όμως υπάρχουν bookmakers που ξέρουν να προσελκύουν τα βλέμματα επάνω τους. Προσπαθήστε να εντοπίσετε αυτούς που όχι μόνο κάνουν τις καλύτερες προσφορές* αλλά διαθέτουν και τις καλύτερες στοιχηματικές υπηρεσίες. Αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου κάνοντας την απαραίτητη έρευνα αγοράς. Άλλωστε είναι κάτι που θα κάνει πιο ασφαλές και ευχάριστο το παιχνίδι σου. Να θυμάσαι πως πρέπει να επιλέξεις μία νόμιμη εταιρία για να μείνεις μακριά από μπλεξίματα.

Ορίστε τον χρόνο παιχνιδιού

Μπορεί να μην έχετε απεριόριστο ελεύθερο χρόνο ωστόσο ορίστε από την αρχή αυτόν που θα αφιερώνετε στο στοίχημα. Το παιχνίδι σας πρέπει να έχει χρονικά όρια και θα πρέπει να τα τηρείτε αυστηρά. Κανένας δεν βγήκε κερδισμένος παίζοντας πολλές ώρες στο διαδίκτυο. Είναι κανόνας που φαίνεται να ισχύσει τόσο στο στοίχημα όσο και στα παιχνίδια καζίνο. Μελετήστε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν, τοποθετήστε προσεκτικά τα πονταρίσματά σας και αφήστε να εξελιχτούν οι αναμετρήσεις. Στο τέλος με καθαρό μυαλό θα μπορέσετε να αξιολογήσετε τις επιλογές σας.

Ποτέ μαζί τζόγος και ποτό

Κλασική συμβουλή αλλά θα πρέπει να την ακούμε κάθε φορά που καθόμαστε μπροστά από έναν υπολογιστή ή ένα τυχερό παιχνίδι. Το αλκοόλ είναι κακός σύμβουλος στις αποφάσεις σας και θα πρέπει να το αποφεύγετε. Η φύση του παιχνιδιού είναι από μόνη της διασκεδαστική και δεν χρειάζεται βοηθήματα για να σας συνεπάρει. Μείνετε συγκεντρωμένοι και με καθαρό μυαλό πάρτε τις σωστές στοιχηματικές αποφάσεις. Μόνο τότε θα έχει αξία το παιχνίδι σας.

Δημιουργώ το bankroll μου

Για τους νέους παίκτες είναι χρήσιμο να δημιουργήσουν ένα ταμείο βάζοντας όρια στο παιχνίδι τους. Μία κάβα θα έλεγαν κάποιοι με βάση την οικονομική δυνατότητα του κάθε παίκτη. Με κριτήριο τα χρήματα που αντέχουμε να χάσουμε παίζοντας στοίχημα και τυχερά παιχνίδια σε μία online εταιρία. Ακόμα και αν καταφέρετε να ξοδέψετε όλο σας το ταμείο σε λίγες ημέρες μην προσπαθήσετε να το υπερβείτε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει και επιστρέψτε με νηφαλιότητα στο παιχνίδι.

Δεν παίζω με δανεικά

Αν κάτι πρέπει να αποφύγετε δια ροπάλου στο στοίχημα είναι τα δανεικά. Όπως προαναφέραμε, παίζουμε μόνο όσα χρήματα μπορούμε να αντέξουμε χάνοντας σε βάθος χρόνου. Αν μπείτε στη διαδικασία να παίξετε με δανεικά τότε σύντομα θα βρεθείτε να χρωστάτε σε όποιον περπατάει δίπλα σας. Κανόνας απαράβατος.

Μην απομονωθείτε στο στοίχημα

Το στοίχημα είναι μία από τις εκατοντάδες ασχολίες που μπορείτε να έχετε μέσα στην ημέρα. Αποφύγετε να απομονωθείτε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας. Άλλωστε δεν μπορείτε να επέμβετε στην εξέλιξη του αγώνα. Αφιερώστε χρόνο σε άλλες δραστηριότητες βγάζοντας από το μυαλό σας τη σκέψη του συνεχούς πονταρίσματος.

Εθισμός και εξάρτηση

Αν νομίζετε ότι ο στοιχηματισμός έχει γίνει εξάρτηση προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε όσο είναι ακόμα αρχή. Εύκολα μπορεί να συμβεί στον καθένα μίας μορφής εξάρτηση. Όποιος το αρνείται μάλλον δεν έχει παίξει ποτέ του στοίχημα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και αναζητήστε βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Το πλεονέκτημα του αυτό-αποκλεισμού

Ο αυτό-αποκλεισμός από το παιχνίδι είναι ένα εργαλείο πραγματικά χρήσιμο. Έσχατη λύση αλλά ουσιαστική για τον παίκτη που χάνει τον έλεγχο. Μάθε τα όρια σου μέσα από το παιχνίδι και προσπάθησε να μην τα ξεπερνάς. Χρησιμοποίησε τον αυτό-αποκλεισμό για μικρό χρονικό διάστημα αν καταλάβεις πως κάτι δεν πάει καλά.

Στρατηγική στο στοίχημα

Χάραξε τη δική σου στοιχηματική στρατηγική και προσπάθησε να την εφαρμόζεις καθημερινά. Μείνε σταθερός στις αποφάσεις σου και ακολούθησε την διαίσθησή σου. Η σωστή στρατηγική και το κατάλληλο σύστημα θα σε γλιτώσει από απρόσμενες καταστάσεις.

*Υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στοίχημα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик