Στον μεγάλο τελικό οι Αρβανιτίδης, Βανταράκης, Σπετσιώτης, Jimmy Sion, Πιτσίνιαγκας και η Καραγιαννίδου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Σε μια βραδιά που μεγάλος νικητής ήταν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς κέρδισε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την εταιρεία Panik Entertainment Group. Το συμβόλαιο προβλέπει την κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια. Αλλά και τρία με τέσσερα music videos, φωτογράφηση, αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες και management.

O  Στέφανος Πιτσίνιαγκας μαζί με την  Μαριάννα Κάρα, κάνουν πρώτο τους μεγάλο επαγγελματικό βήμα  μετά το House of fame.  Θα πέσουν στα βαθιά.

Θα συνεργαστούν με τον Πάνο Κιάμο, στο «Posidonio»!

Ένα μεγάλο σχήμα που θα είναι δίπλα στον Πάνο Κιάμο ο πολυτάλαντος Αναστάσιος Ράμμος.  Με δεκάδες hits, τόσο σαν τραγουδιστής αλλά και ως δημιουργός, καθώς και η ανεβασμένη  Έλενα Τσαγκρινού.

Ξεκίνημα την Παρασκευή 16 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή- Σάββατο, το «Posidonio» θα χαρίζει δυνατές νύχτες διασκέδασης. Αλλά τηρώντας τα μέτρα προστασίας που έχει ορίσει η Πολιτεία.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ].  Για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr