Μια 26χρονη Νιγηριανή που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο πούμσε του ταεκβοντό! Έχει κάνει τον γύρο του κόσμου η εν λόγω είδηση, καθώς η αθλήτρια από τη Νιγηρία, με την… κοιλιά στο στόμα, κυριάρχησε στο Εθνικό Αθλητικό φεστιβάλ, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στη μικτή κατηγορία. Η 26χρονη Αμινάτ Ιντρέες […]

Μια 26χρονη Νιγηριανή που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο πούμσε του ταεκβοντό!

Έχει κάνει τον γύρο του κόσμου η εν λόγω είδηση, καθώς η αθλήτρια από τη Νιγηρία, με την… κοιλιά στο στόμα, κυριάρχησε στο Εθνικό Αθλητικό φεστιβάλ, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στη μικτή κατηγορία.

Η 26χρονη Αμινάτ Ιντρέες πήρε μέρος με το… μωράκι στα σπλάχνα της, καθώς όπως μπορείτε να δείτε βρισκόταν στον όγδοο μήνα της κύησής της.

Το πούμσε είναι ένας προκαθορισμένος συνδυασμός τεχνικών (χεριών και ποδιών), που εκτελούνται στον αέρα δίχως αντίπαλο και επαφή.

Η ίδια, αν και ήταν βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν ένιωσε κάτι διαφορετικό από την προπόνηση.

Βέβαια, το παράξενο σε όλο αυτό ήταν πως πολλοί της επέκριναν που αποφάσισε να αγωνιστεί, παρόλη την παραπάνω συνθήκη! Ενώ για να συμβεί αυτό πήρε άδεια και από τον γιατρό της και τους διοργανωτές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλήματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик