Ο Μανούσος Μανουσάκης έβαλε μπροστά τις… μηχανές και η υπερπαραγωγή «Το κόκκινο ποτάμι Η συνέχεια» έχει αρχίσει και πάλι να κυλά…

Κόκκινο Ποτάμι -Η σπουδαία σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Το κόκκινο ποτάμι επιστρέφει για να ολοκληρώσει μια ιστορία που εξελίσσεται πλέον σε μια σημαδιακή περίοδο για την Ελλάδα. Μετά τον ξεριζωμό των Ελλήνων του Πόντου, οι πρόσφυγες προσπαθούν να χτίσουν μια νέα ζωή στη μητέρα πατρίδα…

Ο Μανούσος Μανουσάκης έβαλε μπροστά τις… μηχανές και η υπερπαραγωγή «Το κόκκινο ποτάμι Η συνέχεια» έχει αρχίσει και πάλι να κυλά… Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και όσα είδαμε μας προϊδεάζουν για μια σειρά εφάμιλλη κορυφαίων ξένων σειρών εποχής, προσεγμένη ως την τελευταία της λεπτομέρεια.

Ένα αγαπημένο πρόσωπο επιστρέφει.

Ένας αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς, επιστρέφει τη νέα σεζόν. Ένας άνθρωπος απλός, ταπεινός, ο οποίος με τις πράξεις του, έσωσε τους Ποντίους από την σφαγή. Ένα πρόσωπο ιστορικό, που θα ενσαρκώσει ο Πέτρος Ξεκούκης. Ο Χότζας,  που βοήθησε Έλληνες Χριστιανούς.

Τι δήλωσε ο ηθοποιός στην Μαρία Ανδρέου στο περιοδικό 7 Μέρες TV;

«Επειδή μιλάμε για υπαρκτό πρόσωπο αντιλαμβάνεστε ότι το ρίσκο που πήρε αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ μεγάλο. Συνεχίζει να κρύβει Ποντίους, να τους δίνει εφόδια για να διαφύγουν, επιλέγει να κάνει το καλό, σώζει ψυχές και πιστεύει ότι αυτό είναι το καθήκον του, αφού είναι αφοσιωμένος κι αφιερωμένος στον Θεό κι όχι στις πολιτικές ηγεσίες.

»Μιλάμε για έναν καλόκαρδο, φωτεινό και πνευματικό άνθρωπο, που μπήκε σε μεγάλο κίνδυνο γιατί οι Νεότουρκοι τους προδότες, δηλαδή όσους βοηθούσαν Έλληνες και χριστιανούς, τους τιμωρούσαν βάναυσα και με παραδειγματικό τρόπο.

»Ο Χότζας εκτιμούσε βαθύτατα κι ήταν φίλος με τον Μητροπολίτη Σμύρνης, ο οποίος σφαγιάστηκε από τους Νεότουρκους κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή».

«Για εμένα ο Μανουσάκης, θα ξεθάψει πολύ σκληρές μνήμες, θα διδάξει ιστορία και καλά θα κάνει. Γιατί η ιστορία που δεν μαθαίνεται τραγικά επαναλαμβάνεται και το 2022 είναι για τους Έλληνες μια μαύρη επέτειος την οποία πρέπει να στοχαστούμε».

Όλα τα νέα και οι εξελίξεις για την αγαπημένη σας σειρά, καθημερινά εδώ!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Το Κόκκινο Ποτάμι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι