Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως στον ΣΚΑΪ! Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ. Το “The Voice of Greece”, το show που έδωσε φωνή στο όνειρο είναι και πάλι κοντά μας μέσα από τη […]

Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως στον ΣΚΑΪ! Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Το “The Voice of Greece”, το show που έδωσε φωνή στο όνειρο είναι και πάλι κοντά μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με κριτές τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά, , το “The Voice of Greece”, αναζητά την επόμενη μεγάλη φωνή που θα μας κατακτήσει!

Οι τέσσερις coaches: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τους δικούς τους τραγουδιστές διεκδικώντας την πρόκριση. Ωστόσο η τελική απόφαση ήταν αποκλειστικά του τηλεοπτικού κοινού.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον ημιτελικό είδαμε τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι. Ο Νίκος Νταλάκας, η Καλένα Κτίστη και η Λία Μίχου συμμετείχαν από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Η Έλενα Παπαρίζου παρακολούθησε να διαγωνίζονται από την ομάδα της οι: Σταύρος Πηλιχός, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλους, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Κρομμύδας και Αλεξάνδρα Σιετή. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά στον ημιτελικό συμμετείχαν οι: Javier Silva Escola, Μάριος Πασιαλής, Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους.

Μια έκπληξη ανακοίνωσε ο Πάνος Μουζουράκης για τους παίκτες του show.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και κριτής για πρώτη φορά θα διοργανώσει ένα Crowdfunding (πρακτική χρηματοδότησης), όπου παίκτες που εμπιστεύεται και βλέπει κάτι διαφορετικό σε αυτούς θα τους δώσει βήμα για να δείξουν το ταλέντο τους, μαζί με νέους στιχουργούς και μουσικούς.

Δείτε το video με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι