Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως στον ΣΚΑΪ! Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ. Το “The Voice of Greece“, το show που έδωσε φωνή στο όνειρο  μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με κριτές […]

Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως στον ΣΚΑΪ! Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Το “The Voice of Greece“, το show που έδωσε φωνή στο όνειρο  μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με κριτές τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά, , το “The Voice of Greece“, αναζητά την επόμενη μεγάλη φωνή που θα μας κατακτήσει!

Και στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής η καλύτερη φωνή βρέθηκε:

Το τέταρτο και τελευταίο live του Voice πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ. Αντί για οκτώ, είδαμε εννέα διαγωνιζόμενους να διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας, όμως μόνο ένας τα κατάφερε. Όπως εξήγησε η Δούκισσα Νομικού, στον ημιτελικό έγινε ένα μπέρδεμα με την κάρτα του Μαρσελίνο στα social media και έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Σε ντουέτα-έκπληξη ερμήνευσαν αγαπημένα τους τραγούδια οι τέσσερις coaches, συγκεκριμένα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά.

Οι 9 διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν τον τίτλο είναι οι:

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον μεγάλο τελικό παρακολουθήσαμε την Αθηνά Βέρμη και τον Μαρσελίνο Σερίφι. Ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου διαγωνίστηκαν από το team του Πάνου Μουζουράκη. Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ήταν οι Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, Ιωάννα Γεωργακοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή. Τέλος, από το team του Σάκη Ρουβά στον τελικό διαγωνίστηκαν η Κατερίνα Μπαταλογιάννη και η Ειρήνη Περικλέους. Και οι εννέα διαγωνιζόμενοι που έφθασαν έως τον μεγάλο τελικό του Voice έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεχώρισαν με την ερμηνεία τους.

Στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του The Voice διαγωνίστηκαν και οι εννέα παίκτες, ωστόσο, μόνο τέσσερις πήραν το εισιτήριο για την δεύτερη φάση του τελικού.

Η Ειρήνη Περικλέους, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Αλεξάνδρα Σιετή, και ο Νίκος Νταλάκας είναι οι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στην δεύτερη φάση. Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει πλέον με δύο παίκτες, ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης με έναν.

Στην συνέχεια η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε πως στο τελικό στάδιο, δηλαδή στους δύο φιναλίστ, περνούν οι Αλεξάνδρα Σιετή και Ιωάννα Γεωργακοπούλου, αμφότεροι από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Στη τελική δυάδα του μεγάλου τελικού του «The Voice» πέρασαν η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «It’s a man’s man’s world» και η Αλεξάνδρα Σιετή το «Think» της Aretha Franklin.

Ο μεγάλος νικητής του The Voice of Greece:

Μετά τη νέα ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, και λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως μεγάλη νικήτρια του φετινού μουσικού show του ΣΚΑΪ, είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ