“The Voice of Greece” Spoiller 20/04:  Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως στον ΣΚΑΪ έριξε τίτλους τέλους για μια ακόμα σεζόν! Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο βρήκε την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ. Το “The Voice of Greece“, το show που […]

“The Voice of Greece” Spoiller 20/04:  Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως στον ΣΚΑΪ έριξε τίτλους τέλους για μια ακόμα σεζόν! Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο βρήκε την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Το “The Voice of Greece“, το show που έδωσε φωνή στο όνειρο  μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με κριτές τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά, προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, αλλά είχαμε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Δ. Χανιώτη.

«Πήγα, όμως, για το come back», είπε ο τραγουδιστής, σχετικά με την πρόσκληση του από τους ανθρώπους της παραγωγής του ριάλιτι,  για να τραγουδήσει ως συμμετέχων.

Δείτε το βίντεο

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ