Ο ALPHA κερδίζει φέτος τη μάχη της τηλεθέασης και όπως είναι φυσικό αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στα στελέχη! Μέχρι στιγμής ο τηλεοπτικός σταθμός βρίσκεται στην κορυφή των σχετικών πινάκων, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Ο ALPHA με τη μυθοπλασία και τον «Σασμό» σε πρώτο πλάνο, αλλά και με την έλευση του Νίκου Κοκλώνη έχει καταφέρει να […]

Ο ALPHA κερδίζει φέτος τη μάχη της τηλεθέασης και όπως είναι φυσικό αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στα στελέχη! Μέχρι στιγμής ο τηλεοπτικός σταθμός βρίσκεται στην κορυφή των σχετικών πινάκων, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Ο ALPHA με τη μυθοπλασία και τον «Σασμό» σε πρώτο πλάνο, αλλά και με την έλευση του Νίκου Κοκλώνη έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Αυτό δεν εφησυχάζει τους ιθύνοντες του καναλιού, που φροντίζουν να κόψουν ότι φέρνει αρνητικά σχόλια. Συγκεκριμένα, το «Τhe Bachelor» αναμένεται να μας αποχαιρετήσει μετά το τέλος του.

Η νέα διοίκηση, λοιπόν, σκοπεύει από τη σεζόν 2022 – 2023 να ρίξει όλο το βάρος σε ανώτερου επιπέδου projects στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Αντίστοιχα και ο ΣΚΑΙ έχει σκοπό να βάλει τέλος και σε ένα πρόγραμμα. Οι ιθύνοντες περιμένουν να δουν τι θα γίνει μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε το The Voice αναμένεται να τεθεί εκτός προγράμματος τη σεζόν 2022-2023.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Bachelor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ