Θάλασσα τα έκανε η Αθηνά «New York»! Είναι η κοπέλα που γνωρίσαμε, μέσα από το The Bachelor και που τελικά έκλεψε την καρδιά του Αλέξη Παππά. Μας είχαν πείσει πως πρόκειται για ένα έρωτα μεγάλο, αλλά τελικά μια συμφωνία κυρίων ήταν. Η νικήτρια του παιχνιδιού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς έληξε η βίζα της και […]

Θάλασσα τα έκανε η Αθηνά «New York»! Είναι η κοπέλα που γνωρίσαμε, μέσα από το The Bachelor και που τελικά έκλεψε την καρδιά του Αλέξη Παππά. Μας είχαν πείσει πως πρόκειται για ένα έρωτα μεγάλο, αλλά τελικά μια συμφωνία κυρίων ήταν.

Η νικήτρια του παιχνιδιού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς έληξε η βίζα της και επέστρεψε στην Αμερική. Πριν λίγες μέρες, ο Αλέξης Παππάς είχε συναντηθεί με τον Τριαντάφυλλο και το είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσω μιας ανάρτησης στο instagram. Κάτω από αυτή έκανε ένα σχόλιο η κοπέλα από το The Bachelor! Αλλά τα έκανε μαντάρα γιατί νόμιζε πως ο Τριαντάφυλλος είναι αδερφός του Αλέξη Παππά.

Συγκεκριμένα η Αθηνά «New York» έγραψε: «I love how much love you have for your family! Send them my love», που στα ελληνικά σημαίνει: «Λατρεύω την αγάπη που έχεις για την οικογένειά σου! Στείλε τους την αγάπη μου».. Ενώ μια από τους followers του Αλέξη Παππά της απάντησε «αααχ καλή μου νόμιζες πως είναι αδερφός του»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Pappas (@alexispapas)

Αθηνά

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Bachelor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα