Η Νικόλ Μαράκι δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά στο , αλλά δεν φαίνεται να… έσκασε κιόλας. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ξεκίνησε μετά την αποχώρηση της τις κοσμικές εμφανίσεις. Αλλά σιγά μην δεν περνούσε από την  αγκαλιά του… Γιάννη Σπαλιάρα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας τώρα και μετά τις 4,000 + γυναίκες (και λίγες λέμε) […]

Η Νικόλ Μαράκι δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά στο , αλλά δεν φαίνεται να… έσκασε κιόλας. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ξεκίνησε μετά την αποχώρηση της τις κοσμικές εμφανίσεις. Αλλά σιγά μην δεν περνούσε από την  αγκαλιά του… Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τώρα και μετά τις 4,000 + γυναίκες (και λίγες λέμε) θέλει να κάνει στροφή και να γίνει υπόδειγμα οικογενειάρχη. Κορίτσια τον χάνετε. Μόνο μια θα είναι η τυχερή…

Αυτό θα σκέφτηκε και η πρώην παίχτρια του ριάλιτι και πήγε σφαίρα στην αγκαλιά του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Νικόλ Μαράκι βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί και η πρώην παίκτρια του bachelor δεν έχασε την ευκαιρία. Οι δυο τους έβγαλαν μαζί φωτογραφία, την οποία ανέβασε στα social media η Νικόλ.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας το καλοκαίρι είχε δεχθεί δελεαστική πρόταση, ώστε να γινόταν αυτός ο νέος… Bachelor. Ο ίδιος, όμως, την αρνήθηκε, καθώς όπως έχει δηλώσει τρέχει αρκετά project και δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σ΄ένα τέτοιο ριάλιτι.

Bachelor

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Bachelor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ