Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος bachelor. 21 δυναμικές γυναίκες τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του “κλέψει” το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της. Αλλά από την άλλη όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Αλέξης Παππάς σε ριάλιτι. Μια ματιά […]

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος bachelor. 21 δυναμικές γυναίκες τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του “κλέψει” το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Αλλά από την άλλη όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Αλέξης Παππάς σε ριάλιτι. Μια ματιά στο survivor θα σου υπενθυμίσει, τον διπλωμάτη, και ιντριγκαδόρο ηθοποιό, που λίγο ακόμα και θα είχε στείλει στο ψυχιατρείο τον Τζέιμς.

Όλα τα νέα για το The Bachelor με καθημερινά Spoiler εδώ

Τον ξέρει όμως πολύ καλά και η πρώην του. Η Alessia. Που πήρε ένα μεγάλο φτυάρι και το “έθαψε ζωντανό”. Είπε, είπε, είπε, και τα έβγαλε από μέσα της. Του τα είχε μαζεμένα η γυναίκα.

Μια πρώτη γεύση από τις δηλώσεις της στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη:

«Δεν έχουμε επαφές πλέον. Τον έχω μπλοκάρει από παντού. Δε θέλω να τον βλέπω πια. Δε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου αν και έχει το τηλέφωνο των γονιών μου. Δε θα του τηλεφωνήσω αν έρθω στην Ελλάδα. Όποτε μιλάμε ή βλεπόμαστε κάτι συμβαίνει οπότε… Δε θα τον δω στο Bachelor, δε μπορώ να τον δω στα επεισόδια. Το κορίτσι των ονείρων του δεν υπάρχει, είναι μόνο στα όνειρά του»,

Αλέσια-πρώην σύντροφος Αλέξη Παππά: Δεν θα μπω στο Bachelor για να τον διεκδικήσω

Η Αλέσια, πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά δήλωσε πως δεν ήθελε να έχει ανοιχτή σχέση με τον Αλέξη, αλλά δεν χώρισαν γι’ αυτό. Επίσης, δήλωσε πως ο Αλέξης δεν πάλεψε για τη σχέση τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Bachelor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)