Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει την Şeyma Subaşı (Σεϊμά Σουμπασί) να κάνει φόρα παρτίδα  χρήση κοκαΐνης.

Δεν φτάνουν survivor και τα αλλά τον Τούρκο παραγωγό έχει και τις γυναίκες του, να του δημιουργούν προβλήματα. Ο Ατζούν δεν είναι κανένας τυχαίος στην Τουρκία και κάθε αρνητικό που γράφεται για αυτόν έχει μεγάλη βαρύτητα.

Πόσο μάλλον όταν όλα τα ΜΜΕ στην Τουρκία τον έχουν βγάλει σέντρα γιατι μια από τις πρώην συζύγους του ξεσάλωσε σε πάρτι και άρχισε τα παιχνίδια με την κόκα.

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει την Şeyma Subaşı (Σεϊμά Σουμπασί) να κάνει φόρα παρτίδα  χρήση κοκαΐνης. Μιλάμε για την πρώην σύζυγο του Acun Ilicali (Ατζούν Ιλιτζαλί), που τρέχει και δεν φτάνει.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το βίντεο τραβήχτηκε από ένα πριβέ πάρτι που έγινε στο εξωτερικό την περασμένη Παρασκευή. Η 32χρονη πρώην σύζυγος του Ατζούν και youtuber κάθεται σε έναν καναπέ και παίρνει κοκαΐνη, δίπλα στον σύντροφο της, τον Αιγύπτιο επενδυτή, Μοχάμεντ Αλ Σαλούσι.

Το ζευγάρι αυτό έχει απασχολήσει αρκετά τα ΜΜΕ, και μάλιστα είχαν χωρίσει πριν ένα χρόνο περίπου, αλλά τα ξαναβρήκαν.

Η αυτοκρατορία και οι γυναίκες του Ατζούν

Δεν βάφτισαν τυχαία βασιλιά των ριάλιτι τον Ατζούν, ούτε και ο Ερντογάν τον έχει στον κλειστό κύκλο του. Ο Τούρκος παραγωγός, έχει πετύχει πολλά περισσότερα από όσα ξέρουν οι περισσότεροι, και συνεχίζει για ακόμα περισσότερα.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει δημιουργήσει τη δική του «αυτοκρατορία» στον χώρο των media σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Ciao και συγκαταλέγεται στους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο του θεάματος. Φυσικά, μέσα από την ενασχόλησή του αυτή και τις διακρίσεις που καταγράφονται στο ενεργητικό του, ο Τούρκος παραγωγός έχει αποκομίσει τεράστια οικονομικά οφέλη.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής «Acun Medya» και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού TV8, διαθέτει περιουσία ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, εκτιμάται ότι αποκομίζει πέντε εκατομμύρια δολάρια σε μηνιαία βάση!

Ο Ιλιτζαλί διέθεσε σημαντικό μέρος των χρημάτων του στα ακίνητα, κάτι που συνηθίζεται από τους οικονομικά ισχυρούς. Για την ακρίβεια, έχει αποκτήσει εντυπωσιακές βίλες στη Λεβέντ, αξίας 4.500.000 δολαρίων, στην Μπεϊκόζ, αξίας 5.000.000 δολαρίων, στην Μπεμπέκ, αξίας 3.000.000 δολαρίων και στο Μπόντρουμ, αξίας 5.000.000 δολαρίων.

Επίσης, στον 52χρονο επιχειρηματία ανήκουν διαμερίσματα στη Σμύρνη, αξίας 3.000.000 δολαρίων, συγκρότημα κατοικιών στην Μπεσίκτας, αξίας 4.000.000 δολαρίων, όπως και δύο στο Μαϊάμι, αξίας 6.000.000 δολαρίων και 800.000 δολαρίων. Παράλληλα, έχει μονοκατοικία στις Μπαχάμες, αξίας 1.500.000 δολαρίων και στον Άγιο Δομίνικο, η αξία της οποίας δεν είναι γνψστή.

Επιπλέον, έχει δύο πανάκριβα αυτοκίνητα. Ένα ASTON MARTIN DB10 V8, αξίας 223.000 δολαρίων και μία ROLLS ROYS, αξίας 515.700 δολαρίων. Ούτε από μοτοσικλέτες πάει πίσω. Χρησιμοποιεί μία Honda goldwing GL 1800, αξίας, 15.000 δολαρίων και μία Kawasaki Ninja ZX 10R, αξίας 20.000 δολαρίων.

Ιδιωτικό αεροπλάνο και θαλαμηγοί

Από εκεί και πέρα, ο παραγωγός διαθέτει και ιδιωτικό αεροσκάφος. Πρόκειται για ένα Global XRS 2012, το οποίο κοστίζει 13.000.000 δολάρια. Με αυτό μπορούν να πετάξουν έως και δεκαέξι άνθρωποι.

Ο επιχειρηματίας είναι πολύ «δυνατός» και στη θάλασσα. Έχει αγοράσει θαλαμηγό με το όνομα «Survivor», μήκους τριάντα μέτρων και αξίας 10.00.000 δολαρίων. Διαθέτει επίσης δύο αγωνιστικά σκάφη, ένα Lamborghini, αξίας 2.200.000 δολαρίων και ένα Donzi, με αξία 560.000 δολάρια.

Σημειώνεται ότι έχει παραγγείλει ένα ακόμη γιοτ, 48 μέτρων. Του κόστισε 13.000.000 δολάρια και αναμένεται να το παραλάβει μέσα στον χρόνο.

Στο μεταξύ, πριν από λίγες εβδομάδες, ο μεγιστάνας απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Χαλ, η οποία αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ. H αγορά του συλλόγου «έκλεισε» στα 24.000.000 ευρώ! Η αξία της υπολογίζεται σε 40.150.000 δολάρια.

Ατζούν

Η θριαμβευτική πορεία

Ο Ιλιτζαλί έχει φτάσει τόσο ψηλά έπειτα από πολλή και σκληρή δουλειά αλλά και καλά μελετημένες κινήσεις.

Γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1969 στην Αδριανούπολη. Οι γονείς του κατάγονταν από την Ιλίτζα του Ερζερούμ, εξ ου και το επίθετό του. Τελείωσε το Δημοτικό στην Αδριανούπολη και παρακολούθησε Γυμνάσιο και Λύκειο στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο Kadıköy Maarif College και στο Anatolian High School.

Σπούδασε Αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης. Εργάστηκε για πρώτη φορά ως αθλητικός δημοσιογράφος στο κανάλι Show TV, σε ηλικία 22 ετών. Ήταν πολύ καλός και ιδιαίτερα επικοινωνιακός. Έτσι, κατάφερε να ανελιχθεί και όταν απέκτησε εμπειρία ανέλαβε τη δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Ο τίτλος της ήταν «Acun Firarda», δηλαδή «Ο Ατζούν στο τρέξιμο».

Το πρόγραμμα κατέγραψε τεράστια επιτυχία και ο ίδιος έγινε γνωστός σε κάθε γωνιά της Τουρκίας. Οι επιδόσεις στον τομέα της τηλεθέασης υπήρξαν εντυπωσιακές.

Ατζούν

Η εταιρεία και το κανάλι

Λίγο αργότερα, το 2004, έκρινε ότι έφτασε η στιγμή για να πραγματοποιήσει ένα ακόμη μεγάλο βήμα, που θα του επέτρεπε να πάει πιο ψηλά. Έτσι, δημιούργησε τη δική του επιχείρηση, την «Acun Medya». Χάρη στην οξυδέρκεια και τη διορατικότητά του αντιλήφθηκε ότι θα μπορούσε να αποκομίσει σημαντικά κέρδη αν έφερνε μεγάλα και διάσημα πρότζεκτ από το εξωτερικό στην τουρκική τηλεόραση.

Πράγματι, αυτό έκανε. Κάπως έτσι, το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής μας χώρας παρακολουθούσε στους δέκτες του εκπομπές όπως το «Deal», το «Fear Factor», το «Survivor», το «Έχεις Ταλέντο», το «The Voice», το «Dancing With The Stars» και πολλές ακόμη.

Οι προβλέψεις και οι προσδοκίες του Ιλιτζαλί δικαιώθηκαν πλήρως. Τα προγράμματα κυριάρχησαν στους πίνακες τηλεθέασης και η επιτυχία του ήταν τέτοια που το 2013 αγόρασε το κανάλι TV8. Ο συγκεκριμένος σταθμός ήταν… κολλημένος στο 1% αλλά με τις κινήσεις της νέας ιδιοκτησίας «απογειώθηκε» και έφτασε να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους.

Τρία χρόνια αργότερα, ο παραγωγός απέκτησε και δεύτερο κανάλι το TV8.5, το οποίο αφορούσε αποκλειστικά στην ψυχαγωγία και στα σπορ.

τα…κλειδιά του ΣΚΑΪ στον Ιλιτζαλί

Περισσότερο… Ατζούν Ιλιτζαλί από κάθε άλλη χρονιά θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ κατά τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διεύθυνση του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Ο σταθμός θα διατηρήσει τον ενημερωτικό του χαρακτήρα στην πρωινή ζώνη αλλά από τις 11.30 και μετά θα προκύψουν σημαντικές τροποποιήσεις αφού όλες σχεδόν οι εκπομπές που προβάλλονται τώρα θα «κοπούν». Θα… επιβιώσει μόνο αυτή του Νίκου Μουτσινά.

Όλα δείχνουν πως ο Ιλιτζαλί θα αναλάβει περίπου το 85% του μη ενημερωτικού προγράμματος του καναλιού! Τόσο οι σειρές όσο και τα ριάλιτι και τα σόου θα προέρχονται αποκλειστικά από τον Τούρκο παραγωγό.

Ατζούν (2)

Οι γυναίκες του Ατζούν

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μάλλον είναι λάτρης του γάμου. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι πληροφορίες που έρχονται, από την γειτονική χώρα και μιλούν ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει και 4ο γάμο.

Η τελευταία του κατάκτηση είναι μια 23 χρονη νοσοκόμα που του έχει πάρει τα μυαλά. Η Ayca Cagla Altunkayaβ που γεννήθηκε το 1999, και μοιάζει πάρα πολύ με την 3η σύζυγο του Ατζούν είναι πειρασμός και ο Τούρκους παραγωγός δεν μπορεί χωρίς αυτήν. Συνέχεια δίπλα του την έχει.

Η Ayca μπορεί να σπούδασε νοσοκόμα αλλά έχει αδυναμία στο μπάσκετ. Λέτε να αγοράσει και γυναικεία ομάδα μπάσκετ ο Ατζούν;

Το 2017 παντρεύτηκε με την 30χρονη, Şeyma Subaşı, ενώ μόλις έναν χρόνος αργότερα χώρισαν. Η Şeyma είχε εξωσυζυγική σχέση την οποία έμαθε ο Ilicali και άλλες να θέλουν τον ισχυρό άνδρα να έχει ερωτευτεί άλλη. Αυτό ήταν το 3ο διαζύγιο στη σειρά.

Ο Ατζούν το 1998 είχε κάνει την αρχή με την Seda. Απέκτησε την κόρη τους μόλις 5 χρόνια αργότερα. Το 2003 ξανά παντρεύτηκε την Zeynep με την οποία απέκτησε ακόμα δύο κόρες. Χώρισαν, αφού ξέσπασε σκάνδαλο για την… παράνομη σχέση του Acun Ilicali με την -κατά πολλά χρόνια νεότερη του- Seyma Subasi. Και έτσι, το διαζύγιο με τη Seyma Subasi είναι το τρίτο που πήρε ο Acun.

Τρία χρυσά διαζύγια

Εκείνη τη χρονιά, το ζευγάρι έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών (21.000 ευρώ), στην Seyma.

Η Seyma δεν θα παντρευτεί ξανά. Αυτός είναι ο βασικός όρος που έβαλε ο Τούρκος. Σε περίπτωση που το κάνει, ο Τούρκος παραγωγός θα παύσει να της δίνει τη μεγάλη διατροφή.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик