Survivor Spoiler: Στο παρελθόν είχαμε αρκετούς αξιόλογους μαχητές στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.  Μάλιστα μια μοναδική περίπτωση ήταν γυναίκα. Η κορυφαία μαχήτρια που έπαιξε με αντίπαλο άνδρα και τον κέρδισε. Και φυσικά μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης. Η Κατερίνα Δαλάκα και μεγάλη νικήτρια του survivor έχει αφήσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα στο παιχνίδι επιβίωσης. […]

Survivor Spoiler: Στο παρελθόν είχαμε αρκετούς αξιόλογους μαχητές στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.  Μάλιστα μια μοναδική περίπτωση ήταν γυναίκα. Η κορυφαία μαχήτρια που έπαιξε με αντίπαλο άνδρα και τον κέρδισε. Και φυσικά μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η Κατερίνα Δαλάκα και μεγάλη νικήτρια του survivor έχει αφήσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η πρώην παίχτρια των διασήμων δεν μπορούσε να δεχτεί τον διαχωρισμό αντρών και γυναικών στους αγώνες των ομάδων.  Όπως όλοι θυμόμαστε έκανε την μεγάλη κίνηση και αγωνίστηκε με άντρα. Μάλιστα δύο φορές. Και τις δύο φορές κέρδισε. Διαφορετικούς αντιπάλους. Τον  Νάσο Παπαργυρόπουλο και έναν Τούρκο, τον Okay.

Αυτά φυσικά ανήκουν στο παρελθόν και η πρώην παίχτρια και Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τον δρόμο της.

Στην προσωπική της ζωή είχε πριν μήνες τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου.  Τότε όλοι μιλούσαν για μια οριστική κατάσταση.

Αλλά μετά από 8 μήνες να που είχαμε ευχάριστες εξελίξεις για τους δυο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ξανά μαζί και άφησαν πίσω τους τα παλιά, κάνοντας μια νέα αρχή.

Κατά την περίοδο των καταστροφικών πυρκαγιών η Δαλάκα στάθηκε στο πλευρό του Φιντιρίκου που βοήθησε όπως μπορούσε στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης.

Αυτό τους έφερε ξανά κοντά και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ανάρτηση της Δαλάκα

“Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που έβαλαν το λιθαράκι τους.  Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε μια χείρα βοηθείας στους πυρόπληκτους συνάνθρωπους μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς όλοι ανά πάσα στιγμή σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση.  Αυτό που με χαροποιεί είναι το πόσο ενωμένοι ήμασταν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μακάρι να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι πάντα”

Μαζί στην Βενετία το αγαπημένο ζευγάρι…

“Δεν έχει σημασία πού θα πας, είναι ποιον έχεις δίπλα σου ? #Βενετία #Ιταλία #εκπληκτική #γόνδολα”, ανέφερε όλο νόημα στη λεζάντα των φωτογραφιών της η Κατερίνα Δαλάκα.

“Μια μέρα, η πραγματικότητα θα είναι καλύτερη από τα όνειρά σας. Μέχρι τότε εργαστείτε σκληρά και συνεχίστε να μεγαλώνετε κάθε μέρα #⚡️”, έγραψε στη δική του ανάρτηση ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι