Survivor Spoiler: ωΜετά το πέρασμα της από διάφορα ριάλιτι η γνωστή πλέον Κάτια Ταραμπάνκο ειδικά από την συμμετοχής στο φετινό survivor.  Φυσικά και από την συμμετοχή της στο GNTM ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της. H Κάτια Ταραμπανκο κάνει το μεγάλο βήμα και δοκιμάζει την τύχη της στον κινηματογράφο. Μιλάμε […]

Survivor Spoiler: ωΜετά το πέρασμα της από διάφορα ριάλιτι η γνωστή πλέον Κάτια Ταραμπάνκο ειδικά από την συμμετοχής στο φετινό survivor.  Φυσικά και από την συμμετοχή της στο GNTM ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

H Κάτια Ταραμπανκο κάνει το μεγάλο βήμα και δοκιμάζει την τύχη της στον κινηματογράφο. Μιλάμε για το τέταρτο μέρος της ταινίας Bachleor. Αλλά θα έχει την δική της εκπομπή μόδας, αφού έκλεισε με το OPEN TV. Θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτι μόδας που θα ονομάζεται Glam Wars.

Σε διαρκή άνοδο η Κάτια και μπράβο της, που με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια, σε αντίθεση με άλλους, ανεβαίνει συνεχώς.

Αλλά σε όχι και τόσο μακρινό παρελθόν είχε καταφέρει να κάνει τους παρουσιαστές να τρελαθούν.

Η Ταραμπάνκο γυμνή σε εκπομπή

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Χιούστον το Λύσαμε» με παρουσιαστές τους Φάνη Λαμπρόπουλο και τoν Νικόλα Ράπτη είχε βρεθεί καλεσμένη, και οι οροί της εκπομπής ήταν ξεκάθαροι. 

Της είπαν πως θα παίξουν ένα παιχνίδι στην κατηγορία «Διλήμματα». Θα έπρεπε λοιπόν να κάνει φωτογράφηση, όπως τις φωτογραφίες που θα της έδειχναν.

Και όταν της είπαν να κάνει φωτογράφηση όπως στις φωτογραφίες που θα της έδειχναν, εκείνη χωρίς ενδοιασμό είπε με μεγάλη χαρά «ναι», και ζήτησε απλά να της κρατήσουν την πετσέτα για να βγάλει την μπλούζα της.

Οι παρουσιαστές δεν το πίστευαν ότι θα το κάνει, αλλά τελικά προς μεγάλη τους χαρά, είδαν το εντυπωσιακό μοντέλο να μην κομπλάρει και να κάνει τις φωτογραφίες του παιχνιδιού.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Και τι σας έχουμε;

Θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook;  Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι