Πολλά τα λεφτά που παίρνουν οι παίκτες του Survivor εβδομαδιαίως.

Το Survivor 5 βρίσκεται πλέον στο τρίτο μήνα προβολής του. Το κοινό παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης και οι παίκτες πέρα από τις εμπειρίες, τις κακουχίες και τα συναφή γεμίζουν και την τσέπη τους.

Μεταγραφές από το κάτω ράφι ο Ατζούν – Ποιος θα κάνει Πάσχα στο νησί;

Μεγάλη παρτάρα και ρεσιτάλ χορού από τους Έλληνες – Ποιοι έκλεψαν τις εντυπώσεις

Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Άγιου Δομίνικου; Ξεκινάνε από τους πιο χαμηλόμισθους. Εκεί θα βρούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τάκη Καραγκούνια. Οι δύο παίκτες αμείβονται με 1.000 την εβδομάδα.

Πάμε τώρα στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Στάθη Σχίζα, που μπήκε πριν λίγες εβδομάδες στο Survivor. Σε αυτούς τους δύο παίκτες ο Ατζούν Ιλτζαλί δίνει από 2.500 ευρώ έκαστος.

Στην κορυφή των πιο καλά αμειβομένων παικτών του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ο Απόστολος Ρουβάς. Ο παίκτης τον Διασήμων αμείβεται με 3.500 ευρώ εβδομαδιαίως.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι ένας άλλος πρώην παίκτης που βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα αρκετό διάστημα έπαιρνε 6.500 ευρώ την εβδομάδα. Ο λόγος για τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν