Επίσης ετοιμαστείτε για πολύ άγριες καταστάσεις στην ζωή των παιχτών στο νησί. Αυτά που βλέπαμε την φετινή χρονιά, ήταν για το σαλόνι. Τώρα θα πάμε σε πραγματικές άγριες καταστάσεις. Ζούγκλα κανονική θα γίνει το ριάλιτι.

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε.

Αλλά ο Τούρκος τους την έχει στημένη και ετοιμαζόταν καιρό. Ρίχνει στην μάχη το ALL STAS.

Θα ξεκινήσει από τέλος Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

Αρχικά έχουμε το Μουντιάλ στο Κατάρ που θα ξεκινήσει τις 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Επίσης κοντά στις 30 τηλεοπτικές σειρές.

Μια αποκλειστικότητα σας έχουμε. Όχι και τόσο καλή, αλλά αυτή είναι η απόφαση του. Μετά το All Star θα έχουμε μια διακοπή τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να μπορέσει να διοργανώσει το Survivor All Stars που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Το βραβείο δεν θα μπορούσε να παραμείνει ίδιο και ο πρώτος θα πάρει 200.000 ευρώπουλα. Γίνονται σκέψεις να πάρει και ο δεύτερος ένα καλό ποσό, αλλά αυτό δεν εχει κλειδώσει ακόμα.

Το Survivor All Star είναι πανέτοιμο και θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 έως σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους

Ετοιμαστείτε για την πιο δυνατή εμπειρία σε ριάλιτι. Νικητής δεν θα είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά, αλλά αυτός που θα αντέξει.

Η πολύ μεγάλη αλλαγή

Επίσης ετοιμαστείτε για πολύ άγριες καταστάσεις στην ζωή των παιχτών στο νησί. Αυτά που βλέπαμε την φετινή χρονιά, ήταν για το σαλόνι. Τώρα θα πάμε σε πραγματικές άγριες καταστάσεις. Ζούγκλα κανονική θα γίνει το ριάλιτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσθέσει ένα νέο κανόνα (υπήρχε στο τουρκικό All Star), ο οποίος θα ισχύσει και στην ελληνική εκδοχή.

Τα πράγματα γίνονται ζόρικα για τους παίχτες που θα ψηφίζονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μιλάμε για τον κανόνα της «εξορίας», σύμφωνα με τον οποίο κάθε φορά που κάποιος παίκτης θα βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτόματα μετά το συμβούλιο θα μεταφέρεται σε ένα άλλο, ξεχωριστό μέρος από την καλύβα της ομάδας του.

Είναι ένα απομονωμένο μέρος στο νησί που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση οι άλλοι παίχτες παρά μόνο η παραγωγή.

Αυτό το μέρος ονομάστηκε «νησί της εξορίας» και οι υποψήφιοι θα παραμένουν εκεί απομονωμένοι, μέχρι να γίνει το συμβούλιο της αποχώρησης. Τότε θα τους ενημερώνουν για το αποτέλεσμα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας και όσοι παραμένουν επιστρέφουν και αυτός που αποχωρεί φεύγει άμεσα για το ξενοδοχείο.

Μεγάλο πρόβλημα εκεί για όσους πηγαίνουν οι συνθήκες διαβίωσης και το ελάχιστο έως καθόλου φαγητό.

Δύσκολοι καιροί έρχονται για τους παίχτες που θα ζήσουν την εμπειρία του All Star, αλλά έτσι είναι η πραγματική επιβίωση.

Αυτοί είναι οι πρώτοι 4 παίχτες που έχουν κλείσει

Όπως πρώτοι εδώ σας το δώσαμε ο Ντάνος είπε το μεγάλο ναι, και σειρά παίρνουν οι επόμενοι.

Η παρουσία του Ντάνου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κλείσουν και οι υπόλοιποι. Όταν έχει πει το ναι ο θρύλος…

Πολλοί θα περιμένουν ότι ο επόμενος θα ήταν ο Κατσούλης ή ο Σοιλέδης. Αλλά δεν πάει με την σειρά ο Τούρκος παραγωγός. Άλλωστε για τον μεν Κατσούλη τα πράγματα είναι θετικά, για τον δε Σοιλέδη υπάρχει μπροστά του ο γάμος και μετά βλέπουμε πόση όρεξη θα έχει για ένα νέο Άγιο Δομίνικο, και πιο δύσκολο από την περσινή χρονιά.

Ο μοναδικός “ψαράς” Γιώργος Κόρομι είναι ο παίχτης που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είναι ο δεύτερος παίχτης που έχει ήδη κλείσει για το All Star.

Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει τα αθλητικά προσόντα να αντέξει σε επίπεδο all star και σίγουρα θα χαροποιήσει τους πολλούς φίλους του που θα τον ξαναδούν.

Πάμε και στα φρέσκα κουλούρια όπως λέει και ο λαός μας.

Ο Γιώργος Ταλάντζεβ ήταν από την αρχή πολύ θετικός για να συμμετέχει στο all star. Οι καλές αθλητικές επιδόσεις του, και ο καλός χαρακτήρας του ήταν αρκετά για τον Ατζούν για να κλείσει στο νέο παιχνίδι επιβίωσης. Είναι τα χορευτικά που είναι απαραίτητα…

Πάμε και στα σκληρά τώρα. Όλοι τον περιμένουμε και τελικά θα τον δούμε. Μιλάμε για τον μεγάλο νικητή του survivor 4, Σάκη Κατσούλη που έχει ήδη συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό, για το νέο all star. Τρομερές αγωνιστικές επιδόσεις και όλοι περιμένουν πως και πως τις κόντρες με τον Ντάνο.

Μας περιμένουν μεγάλες στιγμές στο επόμενο παιχνίδι επιβίωσης.

Για κάποιος που θα αναρωτιούνται τι γίνεται με την σύντροφο του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ακόμα δεν εχει ξεκαθαρίσει επειδή είναι ζευγάρι με τον Σάκη και αυτό είναι μια ιδιαιτερότητα. Θα ξεκαθαριστεί όμως άμεσα γιατί από αθλητικά προσόντα σίγουρα αξίζει μια θέση στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα θα φιξαριστούν με τις υπογραφές φυσικά, και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί ο αριθμός των παιχτών που θα λάβουν μέρος.

Βάλτε ότι θα υπάρχουν και αρκετοί στον πα΄γκο, αφού προβλέπεται πολύ σκληρό το φετινό survivor και οι αποχωρήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για περισσότερα νέα.

Το ALL Star έρχεται γεμάτο εκπλήξεις.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик