Survivor All Star Spoiler 27/03: Κλειδωμένο! Αυτοί είναι οι 2 αποψινοί υποψήφιοι!

Survivor All Star Spoiler 27/03: Κλειδωμένο! Αυτοί είναι οι 2 αποψινοί υποψήφιοι!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Survivor All Star Spoiler 27/03: Κλειδωμένο! Αυτοί είναι οι 2 αποψινοί υποψήφιοι!

Νέα εβδομάδα στα σκαριά, με μπόλικο ενδιαφέρον και αλλαγές. Με πολλές κόντρες, τόσο σε στίβο μάχης, όσο και στις παραλίες, μεταξύ των ομάδων.

Survivor All Star αποχώρηση 27/03: Οριστικό! Ποιος θα είναι ο 2ος και ο 3ος υποψήφιος της νέας εβδομάδας;
Μπορεί η εβδομάδα να άνοιξε μόλις, όμως τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Καθώς ήδη προετοιμαζόμαστε για την αποχώρηση σιγά σιγά. Ε τι Αφού ήδη ξέρουμε τους υποψηφίους βρε παιδιά…

Απόψε, Δευτέρα έρχεται το νέο επεισόδιο, το δεύτερο της νέας εβδομάδας, και το συμβούλιο του νησιού, λόγω και των αποβολών, προκαλεί εντάσεις και αλλαγές ψυχολογίας.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι ομάδες έχουν βρει τα πατήματα και τα ματσαρίσματα τους, όμως μένει να δούμε ποιος θα έχει το προβάδισμα στις ασυλίες. Ποιος θα στείλει περισσότερες φορές την αντίπαλη ομάδα στον τάκο.

Πριν λίγο σας δώσαμε το ΟΡΙΣΤΙΚΟ μας Σπόιλ, μετά τις πρώτες πρωινές μας εκτιμήσεις. Οι πληροφορίες μας λένε πως οι Κόκκινοι παίρνουν πάλι την σκυτάλη και νικούν για την 1η ασυλία.

Κλειδωμένα λοιπόν, οι Μπλε θα είναι εκείνοι που θα βγουν στο συμβούλιο για να ρίξουν …δύο συμπαίκτες τους στον λάκο με τα λιοντάρια, ώστε να παλέψουν για την παραμονή τους.

Ποιοι όμως είναι αυτοί; Μετά και τις αλλαγές των 2 ομάδων…

Το ΟΡΙΣΤΙΚο και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ μας Spoiler αναφέρει πως ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου θα είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση. Και θα κάνουν παρέα στην Ελευθερία Ελευθερίου που είναι ήδη στον τάκο.

Θα περιμένουν λοιπόν την στήριξη του κόσμου για να μείνουν στο παιχνίδι. Όπως έκαναν και την περασμένη εβδομάδα, με μεγάλη επιτυχία.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ