Survivor All Star Spoiler 27/01: Οι αρχηγικές τάσεις του Τάκη ...κούρασαν!

Survivor All Star Spoiler: Οι αρχηγικές τάσεις του Τάκη …κούρασαν! Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Survivor All Star Spoiler 27/01: Οι αρχηγικές τάσεις του Τάκη …κούρασαν!

Ο Τάκης του  φετινού Survivor All Star φαίνεται πως μπόρεσε για ακόμα μία φορά να τσιτώσει τους συμπαίκτες του, αφού χωθηκε σε μια κουβέντα, η οποία δεν τον αφορούσε.

Θέλοντας να του μιλήσει για το λάθος του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος του τόνισε ότι δεν μπορεί να «πετάγεται» σε κουβέντες που κάνουν οι άλλοι μεταξύ τους, να λέει την άποψή του για τα πάντα και να φέρνει εντάσεις.

«Δεν γίνεται να μιλάς πάντα εσύ. Αν δεν στο πει κάποιος, θα λες πάντα το δικό σου. Δεν μπορεί να κάνει διάλογο μαζί σου κανένας. Άκουγα τους άλλους να μιλάνε και ξαφνικά, ακούω έναν Τάκη να πετάγεται. Ε όχι ρε φίλε, να συμμετέχεις εκεί που σε αφορά», είπε στον Καραγκούνια ο Βασάλος.


ΔΙΑΝΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ