Survivor All Star Spoiler 17/02: Σαρώνουν τις ασυλίες οι ΜΠΛΕ!

Survivor All Star Spoiler 17/02: Σαρώνουν τις ασυλίες οι ΜΠΛΕ!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε




Survivor All Star Spoiler 17/02: Σαρώνουν τις ασυλίες οι ΜΠΛΕ!

Αισίως φτάσαμε στο τέλος ακόμη μιας εβδομάδας Survivor, με Διασήμους και Μαχητές να δίνουν μάχες σώμα με σώμα για να κερδίσουν έπαθλα και επικοινωνίες, ώστε να κάνουν την διαβίωση τους στον Άγιο Δομίνικο πιο εύκολη.

Στην ουσία του θέματος τώρα. Αυτή τη στιγμή όπως πάμε καμία ομάδα έως τώρα δεν δείχνει το απόλυτο φαβορί. Καθώς, ναι μεν, οι Κόκκινοι έχουν καλή διαφορά σε νίκες, όμως η ΜΠΛΕ έχασε όλα τα “βαρίδια” που είχε, όπως Σώζων και Κρις, και ενδυναμώνεται με νέους παίκτες άμεσα.

Mε βάση την πληροφόρηση μας, πως η ΜΠΛΕ ομάδα θα κυριαρχήσει των αγωνισμάτων στην εβδομάδα που μας έρχεται, θεωρούμε πως οι κόκκινοι θα αποχωριστούν έναν συμπαίκτη τους αυτή την Πέμπτη.

Από τα φαβορί να βγουν τάκο είναι Μαρτίκας – Χανταμπάκης. Όμως ο Σπύρος είναι αρκετά δυνατός παίκτης …έξω. Ενώ ο Στέλιος δεν θεωρείται πως έχει αποκτήσει ρεύμα, και όλοι θυμόμαστε πως είχε φύγει από το προηγούμενο Survivor.

Με αποτέλεσμα να θεωρείται φαβορί για επιστροφή…

Survivor All Star Spoiler 20/01: Εκτός αγώνα και πάλι η Δαλάκα; Δεν είναι καλά τα πράγματα! (vid)Survivor All Star Spoiler 20/1| Πολύ ξύλο! Έρχονται αποκλεισμοί από το παιχνίδι!Podcast για ταινίες, σειρές και pop κουλτούρα

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ