To Survivor 2022 φαίνεται πως θέλει να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πολιορκεί παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα. Ποιοι έκαναν ραντεβού και ποιοι είναι κοντά στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα στο «Πρωινό» του ANT1, το Survivor φέτος δείχνει μία προτίμηση στους ποδοσφαιριστές του 2004. Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις […]

To Survivor 2022 φαίνεται πως θέλει να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πολιορκεί παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα. Ποιοι έκαναν ραντεβού και ποιοι είναι κοντά στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα στο «Πρωινό» του ANT1, το Survivor φέτος δείχνει μία προτίμηση στους ποδοσφαιριστές του 2004.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις αθλητές που έχουν δεχθεί πρόταση να συμμετέχουν στο νέο κύκλο του Survivor είναι o Σωτήρης Κυργιάκος, ο Νέρι Καστίγιο, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Επίσης, κοντά στο τελικό «ναι» είναι και το μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όσον αφορά τον Γιούρκα Σειταρίδη από δικές μας πληροφορίες έχει αρνηθεί την πρόταση, αλλά αντίθετα θετικός είναι ο Δημήτρης Σλαπιγγίδης.

«20 Δεκεμβρίου αναχωρούν από την Ρουμανία, θα φύγουν από την Ελλάδα, θα πάρουν κόσμο από την Τουρκία, μετά από την Ρουμανία και τελικά θα “πετάξουν” για Άγιο Δομίνικο» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν