Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αφού έκαναν  τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επέστρεψαν με φορτωμένες μπαταρίες, ξεκούραστοι και έτοιμοι για νέες επαγγελματικές προκλήσεις

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. O Ατζούν όμως εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

 Ο Τζειμς Καφετζής και ο Νικηφόρος από την Ρόδο, έστειλαν μήνυμα στον Κοκλώνη! (Vid)

Σοιλέδης και Κατσούλης βρέθηκαν και μίλησαν για το All Star! Ετοιμάζονται για ομηρικές μονομαχίες!

Αυτός είναι ο δεύτερος παίχτης που έκλεισε για το All Star! Έκπληξη!

Νέα – παλιά κόντρα είχαμε στην Ελληνική showbiz μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Μαρίας Αντωνά. Συνέχεια πήρε ο Άρης Σοϊλέδης που έκανε μετωπική επίθεση στον Μαρτίκα. Αλλά πήρε και θέση για την σύντροφο του Μαρία Αντωνά και την κάλυψε για την βραδιά του τελικού.

Ο Άρης Σοϊλέδης υπερασπίστηκε τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, η αντίδραση της οποίας κατά την ανάδειξη του νικητή στον τελικό του «Survivor», προκάλεσε πολλά σχόλια.

Άκρως εξομολογητικός ο Άρης Σοϊλέδης 

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αφού έκαναν  τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επέστρεψαν με φορτωμένες μπαταρίες, ξεκούραστοι και έτοιμοι για νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αλλά και με τις ετοιμασίες για τον γάμο τους που εχει μπει στην τελική ευθεία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι όσο διάστημα ο Άρης ήταν στον Άγιο Δομίνικο για το παιχνίδι επιβίωσης του Survivor αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές της σχέσης τους αλλά και το πολύ μεγάλο δέσιμο που έχουν στην σχέση τους. Τώρα στην Αθήνα τακτοποιούν τα ζητήμα που αφορούν τον γάμο τους για να ζήσουν μαζί με τους φίλους τους την ωραιότερη μέρα της ζωής τους, με τον γάμο τους.

Στο μεταξύ η Μαρία Αντωνά θα επιστρέψει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στην οποία συμμετέχει και πολύ σύντομα κάνει πρεμιέρα. Αλλά μέχρι τότε είχε χρόνο μαζί με τον αγαπημένο της να τα πουν με τους followers τους και να δώσουν περισσότερες πληροφορίες – αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

Έτσι, όταν κάποιος διαδικτυακός τους φίλος ρώτησε ποιος είχε κάνει αρχικά το πρώτο βήμα στην σχέση τους  ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον λόγο και έκανε την αποκάλυψη.

Όπως είπε, ήταν εκείνος που ενδιαφέρθηκε πρώτος για τη Μαρία Αντωνά και, όπως είπε, έκανε πολλά για να την πείσει για τα πραγματικά του αισθήματα. Πού να ήξεραν φυσικά  τόσο ο ίδιος όσο και η δημοσιογράφος ότι αυτή η σχέση θα εξελισσόταν τόσο δυνατή για να καταλήξει σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν με τις αποκαλύψεις για το ξεκίνημα της σχέσης τους:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι