Ασημίνα και Δάντης έκαναν την καλοκαιρινή τους απόδραση, μετά αποφάσισαν να μείνουν μαζί, και μετά στο ξαφνικό χώρια.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες σιγά σιγά μιλάνε όλο και πιο ανοιχτά για την εμπειρία τους στον Άγιο Δομίνικο και σίγουρα ξεχωριστές φιγούρες ήταν Μαρτίκας, Βρισηίδα, Ασημίνα, αλλά και ο σύντροφος της εκτός νησιού Χρήστος Δάντης,

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. Ασημίνα και Δάντης έκαναν την καλοκαιρινή τους απόδραση, μετά αποφάσισαν να μείνουν μαζί, και μετά στο ξαφνικό χώρια.

Το ζευγάρι, που ήταν πραγματικά «αυτοκόλλητο» φαίνεται πως… ξεκόλλησαν τις τελευταίες ημέρες! Ασημίνα και Δάντης δεν ήταν μαζί, και  μια κρίση στη σχέση τους είχε φανεί στον ορίζοντα αφού κομμένα τα stories!

Εκείνος συνεχίζει με τις συναυλίες του ενώ η Ασημίνα πήγε σε διακοπές στο χωριό της να δει και την αγαπημένη της γιαγιά, και επιδίδεται σε τρέξιμο! Κανείς δεν κάνει tag τον άλλον και γενικά υπήρχε ένα παγωμένο κλίμα μεταξύ τους.

Τελικά τι έχει παιχτεί;

Η αλήθεια όπως εμείς μάθαμε είναι οτι μια κρίση είχε το ζευγάρι. Μετά από έξι μήνες χωριστά και ξαφνικά μαζί με ΄νεες παραστάσεις νέους ανθρώπους γύρω τους, και την μεγάλη απόφαση να ζήσουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη δεν είναι και τόσο εύκολο.

Κάπου βγήκαν οι πρώτες διαφωνίες κάτι που συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια που ξεκινούν να μείνουν μαζί, και απλά η Ασημίνα ήθελε τον χρόνο της να ηρεμήσει να τα βάλει σε μια τάξη, γιατί όπως και να το κάνουμε έχει και αυτή τις δικές της ασχολίες, όπως το ποδόσφαιρο, που εδώ σας ανακοινώσαμε ότι ανανέωσε με την ομάδα της για να αγωνιστεί και την φετινή χρονιά.

Αυτό που τελικά είναι σίγουρο και είναι αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ζευγάρι είναι μια χαρά, και ζουν το καλοκαίρι τους όσο καλύτερα μπορούν, αφού υπάρχουν και οι επαγγελματικές ασχολίες του Δάντη.

 Η ποδοσφαιρίστρια γύρισε από τις διακοπές που έκανε στη γιαγιά της και είναι και πάλι μαζί με τον Χρήστο Δάντη.

Μαζί και αγαπημένοι είναι όπως λένε και οι δυο τους, και μάλιστα το έκαναν ξεκάθαρο με χαριτωμενιά.

Μάλιστα, στα stories που ανέβασαν στο Instagram, φρόντισαν να διακωμωδήσουν τον χωρισμό τους τραγουδώντας το πασίγνωστο τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου, «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ»!

Τώρα το τελευταίο σχόλιο της δεν ξέρουμε ποιον αποδέκτη είχε.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε repost ένα story του Δημήτρη Αλέξανδρου: «Το να κάνεις τον δικαστή στις ζωές των άλλων, είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην αναλύεις τη δική σου», και η Ασημίνα συμπλήρωσε «Άντε παιδιά κοιτάξτε λίγο τις ζωούλες σας».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ