Από την κρίση και τον "χωρισμό"...σε μονόπετρο με άρωμα γάμου!!!

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. Ασημίνα και Δάντης έκαναν την καλοκαιρινή τους απόδραση, μετά αποφάσισαν να μείνουν μαζί, και μετά στο ξαφνικό χώρια.

Από την κρίση και τον “χωρισμό”…σε μονόπετρο με άρωμα γάμου!!!

Η αλήθεια όπως εμείς μάθαμε είναι οτι μια κρίση την είχε το ζευγάρι. Μετά από έξι μήνες χωριστά και ξαφνικά μαζί με νέες παραστάσεις νέους ανθρώπους γύρω τους, και την μεγάλη απόφαση να ζήσουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη δεν είναι και τόσο εύκολο. όλα τα ζευγάρια έχουν άλλωστε τα πάνω και τα κάτω τους.

Κάπου βγήκαν οι πρώτες διαφωνίες κάτι που συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια που ξεκινούν να μείνουν μαζί, και απλά η Ασημίνα ήθελε τον χρόνο της να ηρεμήσει να τα βάλει σε μια τάξη, γιατί όπως και να το κάνουμε έχει και αυτή τις δικές της ασχολίες, όπως το ποδόσφαιρο, που εδώ σας ανακοινώσαμε ότι ανανέωσε με την ομάδα της για να αγωνιστεί και την φετινή χρονιά.

Αυτό που τελικά είναι σίγουρο και είναι αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ζευγάρι είναι μια χαρά, και ζουν το καλοκαίρι τους όσο καλύτερα μπορούν, αφού υπάρχουν και οι επαγγελματικές ασχολίες του Δάντη.

 Η ποδοσφαιρίστρια γύρισε από τις διακοπές που έκανε στη γιαγιά της και είναι και πάλι μαζί με τον Χρήστο Δάντη.

Μαζί και αγαπημένοι είναι όπως λένε και οι δυο τους, και μάλιστα ο Δάντης το έκανε απολύτως ξεκάθαρο.

Άρωμα γάμου για Δάντη και Ασημίνα, αν είναι όπως λέγονται:

Μέσα από τον λογαριασμό της Soulas Glamorous, όμως, ένας ακόλουθος ανέφερε ότι είδε την πρώην παίκτρια του Survivor με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στις διακοπές της με τον Χρήστο Δάντη και η Soula το μοιράστηκε με insta story.

survivor 5 spoiler

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик