Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Μαρίας Αντωνά.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. O Ατζούν όμως εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Μαρίας Αντωνά. Οι τόνοι έχουν ανέβει και οι χαρακτηρισμοί κάθε άλλο παρά κολακευτικοί είναι.

Το ξανα-ξεκίνησε ο Εμμανουήλ και η αλήθεια είναι ότι είπε σοβαρά πράγματα κατά της Μαρίας Αντωνάς, περί συμφωνίας να στηρίζει τον Άρη λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, και ότι δεν την τήρησε από μεριά της.

Ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαρία Αντωνά απάντησαν αλλά έχουμε και συνέχεια. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ του αρέσει να προκαλεί για να βρίσκεται στην δημοσιότητα. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπαθεί να έχει μία ειλικρινή σχέση με το κοινό του και επιδιώκει να μιλά συχνά μαζί του μέσα από τα social media. Έτσι, την Τετάρτη 17/8 πραγματοποίησε ένα Q & A με τους ακόλουθούς του και μέσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και μία πρόταση ενός αγνώστου, ο οποίος θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσει διατηρώντας τον χαρακτήρα του και να μη “λυγίζει” όταν ορισμένοι “άσχετοι” τον προκαλούν.

Ο ίδιος, ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια του, όπως έκανε και για την αμοιβή που πήρε από το Survivor 5, και δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντας πως πρόκειται για μία μεγάλη κουβέντα την οποία θα ήθελε να κλείσει επιτέλους.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Κώστα συνέχισε έτσι μην ακούς καμία τυχάρπαστοι που προσπαθεί να πάρει λίγο δημοσιότητα», έγραφε το μήνυμα που έλαβε.

Και ο κομμωτής απάντησε: «Λοιπόν τώρα αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα που είπες πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι ένας τύπος που όταν με προσβάλεις όταν μου επιτίθεσαι και προσπαθείς μέσα από εμένα να πάρεις δημοσιότητα δεν θα το κλείσω θα μιλήσω.

Και για να κλείσει το θέμα θα ήθελα να σου πω ότι εγώ τόσο αγένεια από γυναίκες ή τόσο έπαρση, σταριλίκι από ανθρώπους που είναι πάρα πολύ ψεύτικοι δεν τους γουστάρω καθόλου και τους βάζω όλους στη θέση τους».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν