Πλησιάζουμε για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5. Οι παίχτες και ο Λιανός αναχωρούν και παίρνουν θέσεις. Ποιοι διάσημοι θα μπουν; Ποιοι κόπηκαν; Πόσα θα παίρνουν; Ποιοι θα είναι οι ντίβες και οι ακριβοπληρωμένοι; Σας έχουμε ενημερώσει από την αρχή, μέσω του sports365.gr πως φέτος το μπάτζετ δεν θα είναι το ίδιο με πέρσι. ΜΑΧΗΤΕΣ  –  ΔΙΑΣΗΜΟΙ Ο […]

Πλησιάζουμε για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5. Οι παίχτες και ο Λιανός αναχωρούν και παίρνουν θέσεις.

Ποιοι διάσημοι θα μπουν; Ποιοι κόπηκαν; Πόσα θα παίρνουν; Ποιοι θα είναι οι ντίβες και οι ακριβοπληρωμένοι;

Σας έχουμε ενημερώσει από την αρχή, μέσω του sports365.gr πως φέτος το μπάτζετ δεν θα είναι το ίδιο με πέρσι.

ΜΑΧΗΤΕΣ  –  ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Ο νέος κύκλος του Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου, αλλά οι προσθαφαιρέσεις στις ομάδες συνεχίζονται. Ένα από τα ονόματα, που παίζουν δυνατά, είναι αυτό της Στέλλας Γιαμπουρά, η οποία μάλιστα έκανε και δηλώσεις για τον… ανοιχτοχέρη Ατζούν.

Η Στέλλα Γιαμπουρά έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την παραγωγή του Survivor και όπως είπε πρέπει να απαντήσει άμεσα. Σε δηλώσεις της στο Happy Day ανέφερε ότι δεν είναι απίθανο να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ιδιαίτερα ανοιχτοχέρης.

«Δέχθηκα πρόταση για το Survivor. Έχει γίνει κάποια συνάντηση, έχουμε κάνει συζητήσεις, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά πρέπει να βιαστώ. Το σκέφτομαι θετικά, μου αρέσουν τα αθλήματα. Ισχύει ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ανοιχτοχέρης και πολλοί δελεάζονται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик