Survivor 4 Spoiler (05/05): Μπορεί στο φετινό survivor η τηλεθέαση να βαράει κόκκινο αλλά στο παρελθόν είχαμε αρκετούς αξιόλογους μαχητές, και μάλιστα μια μοναδική περίπτωση ήταν γυναίκα. Η κορυφαία μαχήτρια που έπαιξε με αντίπαλο άνδρα και τον κέρδισε. Και φυσικά μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης. “Η Κατερίνα Δαλάκα όχι μόνο αγωνίστηκε ενάντια στο Νάσο Παπαργυρόπουλο […]

Survivor 4 Spoiler (05/05): Μπορεί στο φετινό survivor η τηλεθέαση να βαράει κόκκινο αλλά στο παρελθόν είχαμε αρκετούς αξιόλογους μαχητές, και μάλιστα μια μοναδική περίπτωση ήταν γυναίκα. Η κορυφαία μαχήτρια που έπαιξε με αντίπαλο άνδρα και τον κέρδισε. Και φυσικά μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης.

“Η Κατερίνα Δαλάκα όχι μόνο αγωνίστηκε ενάντια στο Νάσο Παπαργυρόπουλο στο Survivor 2, αλλά τον νίκησε, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στην ξεχωριστή Δαλάκα από το ONEMAN.

 Η φιναλίστ του Survivor 2 και νικήτρια του Survivor 3

Γιατί δεν βλέπουμε ποτέ γυναίκες να παίζουν ενάντια σε άντρες στα αγωνίσματα του Survivor;», με ρώτησε πρόσφατα ένας φίλος σε ένα βραδινό chat σχολιασμού του ριάλιτι επιβίωσης. Η αλήθεια είναι πως εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι ακριβώς να απαντήσω. Το ερώτημα ήταν καλό, αλλά δεν ήμουν σίγουρος, ούτε εάν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά του παιχνιδιού, ούτε ακόμη αν υπάρχει κάποιος κανονισμός, ο οποίος να το απαγορεύει.

Στο πρώτο Survivor, εκείνο με τον Ντάνο, τον Σπαλιάρα και τους υπόλοιπους, δε θυμόμουν να είχαμε δει ποτέ μια μάχη ανάμεσα σε γυναίκα και άντρα. Μετά από μια μικρή έρευνα, όμως, βρήκα ότι το είχαμε δει τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τρίτο ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, και στις δύο φορές που συνέβη αυτό, πρωταγωνίστρια ήταν η ίδια παίκτρια, η Κατερίνα Δαλάκα.

Δαλάκα vs Παπαργυρόπουλος

Η φιναλίστ του Survivor 2 και νικήτρια του Survivor 3, ήταν μία από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν ποτέ από τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου. Η Δαλάκα, λοιπόν, βλέποντας αυτόν τον σεξιστικό διαχωρισμό των παικτών στα αγωνίσματα, με τις γυναίκες να επιλέγουν γυναίκες και τους άντρες να παίζουν αντίπαλοι με άντρες, είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.  Είπε να δείξει πώς όλοι πρέπει να παίζουν με όλους – το στερεότυπο ανάμεσα στη γυναίκα και τον άντρα στο Survivor, καλό ήταν να σπάσει.

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης τον Μάιο του 2018, στη φάση που οι δύο ομάδες διάλεγαν τα ματσαρίσματά τους, εκείνη βγήκε μπροστά και είπε στον Σάκη Τανιμανίδη πως θα επιλέξει τον Νάσο, με τη δήλωσή της να προκαλεί (κακώς) μια αμηχανία στους παίκτες, αλλά και στον παρουσιαστή.

«Θα παίξεις με τον Νάσο;», την ξαναρώτησε ο Σάκης, ενώ συμπλήρωσε πως «μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποιον αγώνα ανάμεσα σε κοπέλα και αγόρι. Η αλήθεια είναι ότι αν παίξει μια κοπέλα με ένα αγόρι δεν παραβιάζονται οι κανονισμοί, γιατί έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε όποιον παίκτη θέλετε από την αντίπαλη ομάδα για να αγωνιστείτε. Στην περίπτωση βέβαια που ένα αγόρι επέλεγε μια κοπέλα δεν θα το επέτρεπα.

Τώρα, όμως, είναι μια ευχάριστη έκπληξη». O Παπαργυρόπουλος δέχθηκε ευχαρίστως την πρόκληση και οι δυο τους μπήκαν σε ένα στίβο μάχης με αρκετά εμπόδια, αλλά κι έναν δύσκολο στόχο.

Αν και η Κατερίνα έμεινε λίγο πίσω στην αρχή του run, εκμεταλλεύτηκε ένα στραβοπάτημα του Νάσου, έφτασε πρώτη στον τελικό στόχο κι εκεί με εύστοχες βολές κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Βέβαια, δεν ήταν η μοναδική φορά που είδαμε μια μάχη ανάμεσα στα δύο φύλα στο Survivor. Ένα χρόνο μετά, η Κατερίνα Δαλάκα πήγε στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία και επέλεξε για αντίπαλό της έναν Τούρκο, τον Okay, τον οποίο κέρδισε σε ένα αγώνισμα ισορροπίας.”

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι