Αύγουστος και οι διακοπές βρίσκονται στο πικ τους, άλλα όχι για το μεγάλο αρπακτικό!

Survivor, J2US και Τζέιμς  Καφετζής. Μπορεί για κάποιους ο Αύγουστος να είναι μήνας διακοπών, αλλά υπάρχουν και άλλοι που κάνουν δουλειές με φούντες. Ειδικά την φετινή χρονιά που ο τουρισμός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Γνωστό ότι ο Τζέιμς πρώην παίχτης του Survivor είναι επιχειρηματίας και ζει από τον τουρισμό στην Ρόδο. Τον χειμώνα όλο και με τον Κοκλώνη θα κάνει κάτι. Και όχι απαραίτητα με το J2US.

Εκκρεμεί και η ταξιδιωτική εκπομπή.

Από την άλλη ο Τζέιμς παρουσίασε την νέα του μεγάλη αγάπη…την Αφροδίτη. Το νέο του πλοίο που τα σπάει.

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι ερωτευμένος με την “Αφροδίτη”! Σκέτη τρέλα είναι…

Αύγουστος και οι διακοπές βρίσκονται στο πικ τους. Με τον Τζέιμς Καφετζή όμως να είναι ένα άγρυπνο αρπακτικό και να παίρνει όλη την αφρόκρεμα. Γρήγορα πίσω από την μπάρα να δουλέψεις… Και ας είσαι και ο Θέμης Μάλλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που είναι το Α και το Ω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, εκείνος που λύνει και δένει για να βγει το αποτέλεσμα του Super Κατερίνα, βρέθηκε στην Ρόδο και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Ο Τζέιμς όμως τον εντόπισε και τον “έχωσε” πίσω από την μπάρα, σε ένα από τα σκάφη που διαθέτει. Ο Μάλλης έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αυτό ήταν.

Μάλιστα είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και είπε σε Κοκλώνη και Καινούργιου πως πρέπει να βρουν άλλον για φέτος, καθώς θα τον…χρειαστεί τον συγκεκριμένο. Δεν τον αφήνει να φύγει μέχρι το τέλος της σεζόν .

Πάμε για άλλον…

Αν και ο ίδιος ο Τζέιμς θα παίξει δυνατά όπως μαθαίνουμε την νέα τηλεοπτική σεζόν που μας έρχεται…

Σύντομα περισσότερα!!!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ