Έχουν ρεύμα στον κόσμο οι “Survivors” και οι προτάσεις είναι πολλες. Ο Πάνος Καλλίδης μπορεί να συνεργαστεί με τον Νίκο Μαρκόπουλο, για το χειμερινό σχήμα, αλλά γενικά υπάρχουν αρκετές προτάσεις και θα κοιτάξει για το καλύτερο. Πάντως από χρήμα δεν έχει πρόβλημα, αφού όπως δήλωσε ο Ατζούν όπως όριζε η συμφωνία του έκανε την εξόφληση […]

Έχουν ρεύμα στον κόσμο οι “Survivors” και οι προτάσεις είναι πολλες. Ο Πάνος Καλλίδης μπορεί να συνεργαστεί με τον Νίκο Μαρκόπουλο, για το χειμερινό σχήμα, αλλά γενικά υπάρχουν αρκετές προτάσεις και θα κοιτάξει για το καλύτερο.

Πάντως από χρήμα δεν έχει πρόβλημα, αφού όπως δήλωσε ο Ατζούν όπως όριζε η συμφωνία του έκανε την εξόφληση της αμοιβής του για το survivor. Ο Πάνος Καλλίδης ανέφερε πως το καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες μαζί με τον Βασίλη Καρρά. Αλλά θα τον δούμε και σε νέα τηλεοπτική στέγη. Μιλάμε για το J2US που θα παίξει στον ALPHA.

Το «J2US», μετά από δύο καλά χρόνια στο Οpen, θα μετακομίσει, στον Alpha. Υπάρχει τελική συμφωνία με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο.

Ένα πλατό που θα κόψει την ανάσα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοκλώνης θέλει να φέρει νέους διαγωνιζόμενους celebrities από τον χώρο του θεάματος και όχι μόνο.  Φυσικά μαζί και τους «δασκάλους» μαζί με ένα πλατό που θα είναι πραγματικά πολύ καυτό.

Όπως λέγεται την ομάδα που σου φέρνει νίκες δεν την αλλάζεις.  Έτσι θα δούμε Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου και Σταμάτη Φασουλή στην κριτική επιτροπή.

Έκλεισε στο Just the 2 of us ο Πάνος Καλλίδης

Οι πληροφορίες μας λοιπόν μας λένε ότι ο Πάνος Καλλίδης δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας του Νίκου Κοκλώνη. Έτσι λοιπόν θα συμμετάσχει στον νέο κύκλο του διαγωνισμού τραγουδιού J2US.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ