Γνωρίζαμε ότι είχε ξεκινήσει γυρίσματα και ανυπομονούσαμε να δούμε τα πρώτα πλάνα. Πράγματι, το τρέιλερ της νέας σειράς του ΣΚΑΪ βγήκε στον αέρα και δικαίωσε απόλυτα τις προσδοκίες μας.

«Στοργή»: Είναι η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ που ‘έρχεται να μας συγκλονίσει. Εκείνοι που μας πληγώνουν περισσότερο μερικές φορές βρίσκονται μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Αυτή τη θλιβερή αλήθεια πραγματεύεται η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ «στοργή», που εξετάζει το θέμα μέσω των συνεδριών μιας ψυχιάτρου, την οποία υποδύεται η εξαιρετική Μαρία Ναυπλιώτου, σε μια εποχή όπου η ενδοοικογειανή βία βρίσκεται σε τρομακτική έξαρση!

Στοργή: μια λέξη πολλές συγκλονιστικές ιστορίες

Γνωρίζαμε ότι είχε ξεκινήσει γυρίσματα και ανυπομονούσαμε να δούμε τα πρώτα πλάνα. Πράγματι, το τρέιλερ της νέας σειράς του ΣΚΑΪ βγήκε στον αέρα και δικαίωσε απόλυτα τις προσδοκίες μας. Το περιοδικό 7μέρεςtv έχει όλο το ρεπορτάζ…

Στοργή – η ψυχή του ανθρώπου αρρωσταίνει

Mια γυναίκα αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή. Μια οικονομολόγος μαθαίνει πως όλα όσα πίστευε και γνώριζε μέχρι τώρα ήταν ένα ψέμα. Μια επιτυχημένη γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια. Ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα να πεθάνει. Ένα κορίτσι μοιάζει παγιδευμένο στο χρόνο. Μια νεαρή μητέρα επιτίθεται σε έναν άγνωστο. Ένα ζευγάρι βλέπει την αγάπη που το ένωνε να γίνεται κομμάτια εξαιτίας του απρόσμενου θυμού που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Εικόνες και ιστορίες που πιθανότατα κάτι θυμίζουν σε όλους μας. Λέξεις και φράσεις που ξυπνούν αναμνήσεις και μας ζητούν να τις αντιμετωπίσουμε κατάματα. Αυτές είναι οι ιστορίες της «στοργής», της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, η οποία έρχεται να αποδείξει ότι όταν η ψυχή του ανθρώπου αρρωσταίνει, οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για όλους όσοι βρίσκονται γύρω του.

Κεντρική ηρωίδα της «στΟργής» είναι η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου ή η «Γιατρός», όπως την αποκαλούν όλοι. Μια δυναμική και δυνατή γυναίκα, που έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στην κατανόηση και την επίλυση του βαθύτερου και διαχρονικότερου προβλήματος που απασχολεί την κοινωνία: τη βία.

Η Μαρία Ναυπλιώτου την ενσαρκώνει ιδανικά. Με μια βαθιά πραότητα στο βλέμμα, που όμως κρύβει μεγάλες ευαισθησίες και ενσυναίσθηση, προσπαθεί να διδάξει στους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν καλύτερα τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να καταφέρουν κάποια στιγμή να σπάσουν την αλυσίδα της βίας που στοιχειώνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και τις δικές τους ζωές. «Εδώ δεν θα σε κατηγορήσει κανείς, δεν θα σε κρίνει. Θα προσπαθήσω μόνο να σε καταλάβω, να σε βοηθήσω να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό».

Με αυτή την ατάκα υποδέχεται τους ανθρώπους που χτυπούν την πόρτα του γραφείου της και τους κοιτάζει στα μάτια, προτρέποντάς τους να νικήσουν φόβους και αναστολές και να της ανοιχτούν. Ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια, αλλά και συγγραφέας-ερευνήτρια, αποτελεί μια αληθινή πηγή έμπνευσης για όσους συνεργάζονται μαζί της.

Στοργή

Η ψυχολόγος Βίκυ Βρανά (Βίκυ Παπαδοπούλου), ο παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης (Κωνσταντίνος Λάγκος), αλλά και η Πηγή (Γιολάντα Μπαλαούρα), ο Μπίλη (Βασίλης Μηλιώνης) και η Μυρτώ (Μέγκυ Σούλι), εργάζονται όλοι στο ίδιο ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα.

Ένα κέντρο το οποίο επισκέπτονται διάφοροι άνθρωποι, για να μοιραστούν με τη Γιατρό τις προσωπικές τους, επώδυνες ιστορίες. Ανάμεσά τους θα δούμε τη Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη), τον Γιάννη (Ιωάννης Παπαζήσης), την Ειρήνη (Βασιλική Τρουφάκου), την Αλίκη (Αναστασία Παντούση), τον Σάκη (Αλέκος Συσσοβίτης), τη Δώρα (Δέσποινα Γιαννοπούλου), την Άννα (Μαρίλια Μητρούση), την Αγνή (Σοφία Πριόβολου), τον Χρήστο (Γιωργής Τσουρής) και την Καίτη (Νεφέλη Κουρή).

Πέρα, όμως, από τις συγκινητικές και άλλοτε συγκλονιστικές εκμυστηρεύσεις των ασθενών, στην οθόνη μας θα ξετυλίγονται και κομμάτια από την προσωπική ζωή της Μαργαρίτας, η οποία είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Καλογερόπουλο (Νίκος Καραθάνος).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΣτΟργή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ