Όλες οι εξελίξεις, και τα νέα επεισόδια της σειράς Σκοτεινή Θάλασσα εδώ.

Σκοτεινή θάλασσα: Ένας σκοτεινός ήρωας. Μια εξαφάνιση. Ή μήπως ένας φόνος; Κανείς δεν έμαθε ποτέ. Ποιος, στ’ αλήθεια, είναι αθώος και ποιος ένοχος;

Στο προηγούμενο επεισόδιο Σκοτεινή θάλασσα από το MEGA TV:

Ο Σάββας θυμάται μια συνάντησή του με τον Μιχάλη, για την οποία δεν έχει μιλήσει σε κανέναν. Ο Χρήστος ψάχνει επίμονα τον Γιάννη και καταλήγει να χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του. Εκεί γνωρίζει μια γειτόνισσα, που του αφήνει νύξεις για τη στενή σχέση του Γιάννη με τον Ηρακλή.

Η Σμαρώ αποφασίζει να αφήσει το θέμα της πιθανής ανθρωποκτονίας του Μιχάλη να διαρρεύσει, προκειμένου να προκαλέσει αντιδράσεις. Λίγο αργότερα, ο Τζώρτζης εμφανίζεται στο τμήμα και καταθέτει ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της συνάντησης του Σάββα με τον Μιχάλη μια μέρα πριν ο τελευταίος βρεθεί νεκρός.

Ο Ζήσης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο Βλάσης τον υποχρεώνει να αναλάβει τη μεταφορά ενός παράνομου φορτίου με το καΐκι. Όταν το συζητά με τον Νίκο, συνειδητοποιεί ότι το καΐκι της οικογένειας έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για αντίστοιχες δουλειές. Ο Ζήσης βρίσκει τον Σάββα και του επιτίθεται, απαιτώντας να μάθει την αλήθεια.

Όλες οι εξελίξεις, και τα νέα επεισόδια της σειράς Σκοτεινή Θάλασσα εδώ.

Τρίτη 12 Απριλίου 2022 – Επεισόδιο 25

Η Σμαρώ ανακρίνει τον Σάββα για τη δολοφονία του Μιχάλη. Η είδηση της ποινικής δίωξης εναντίον του πέφτει σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία. Η Όλγα αγανακτεί θεωρώντας ότι υπάρχει δάκτυλος της οικογένειας Δελλή. Ο Κωστής ανακαλύπτει την παλιά ιστορία της Ροδιάς με τον Χρήστο και του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Χρήστος κατηγορεί τον Ηρακλή για την εξαφάνιση του Γιάννη, αλλά εκείνος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη. Ο Γιάννης έχει απαχθεί και κρατείται από τη μαφία σε άθλιες συνθήκες, χωρίς κανείς να ξέρει ποια θα είναι η τύχη του. Ο Βλάσης ζητάει οδηγίες από τον Εγγλέζο κι εκείνος αποφασίζει να τον εκτελέσουν. Η σχετική εντολή δίνεται στον Ζήση.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σκοτεινή Θάλασσα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι