Σασμός: Βαριά άρρωστος ο Πετράκης! Αγωνία για την Αργυρώ!

Σασμός Spoiler: Βαριά άρρωστος ο Πετράκης! Αγωνία για την Αργυρώ! Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Ο Παύλος Βρουλάκης λέει όχι στον Αντώνη, και χαλάει τον γάμο!

◊ Θα πέσουν τα τσιμέντα! Στην σειρά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

◊ Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στην πιο μεγάλη της αποκάλυψη!

 Το κρυφό ραντεβού Αστέρη και Αργυρώς που οδηγεί σε χωρισμό και… εκδίκηση!

◊ Επίθεση δολοφονίας εναντίον του Αστέρη! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

◊ Καταστροφικές οι επιλογές της Στέλλας!


Σασμός: Βαριά άρρωστος ο Πετράκης! Αγωνία για την Αργυρώ!

Οι υποψίες της Αιμιλίας για τον ρόλο του Παύλου στη βεντέτα μεγαλώνουν και βέβαια ο Ευθύμηςτις πυροδοτεί ακόμα περισσότερο με όποιον τρόπο μπορεί. Οι Βρουλάκηδες περνούν εφιαλτικέςώρες, καθώς οι έρευνες για να βρουν τα ίχνη του Σταύρου και του παιδιού δεν φέρνουν κανένααποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, ο Πετράκης αρρωσταίνει και ο Σταύρος αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση, χωρίςτην βοήθεια γιατρού και τη κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Οδηγείται σε απόγνωση και ζητάβοήθεια από τον αδελφό του. Ο Αστέρης δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της Αργυρώς, η οποίααγωνιά με την εξαφάνιση του γιου της.

Ο Βαγγέλης κάνει τα πάντα για να πείσει τον Σταύρο να φανερωθεί, ενώ η Ντίνα υποψιάζεται πωςτον βοηθά. Απελπισμένος ο Βαγγέλης με τα καμώματα του αδερφού του και την κατάσταση υγείαςτου παιδιού που χειροτερεύει, αποκαλύπτει στην Αργυρώ που βρίσκεται ο Σταύρος με το παιδί.

Εκείνη τρέμει για τα χειρότερα, δεν λέει τίποτα στην αστυνομία και στην οικογένεια της και ζητάβοήθεια από τον Αστέρη, τον οποίο ο Μαθιός αρνείται να αφήσει μόνο του.αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό

Η μόνη διέξοδος για τον Μαθιό είναι να ζητήσει δανεικά από τα ξαδέλφια του για να ξεπληρώσειτον Ευθύμη. Όμως η καπετάνισσα δεν το δέχεται και αποφασίζει να αναλάβει δράσει, βγάζονταςτον Φαρμάκη από την μέση και ξεχρεώνοντας τους Σταματάκηδες οριστικά. Ο Λευτέρηςπροσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά να του μιλήσει για τομπλέξιμο του.

Η Τζένη είναι έξαλλη με την στάση που κρατά ο Νικηφόρος για την δήθεν εγκυμοσύνη της και τουανακοινώνει την απόφασή της. Κι ενώ η Στέλλα δεν θέλει να παραδώσει τον Τόλη στα χέρια τουΕυθύμη, εκείνος της ετοιμάζει εκδίκηση μέσω του πατέρα της, που θα έχει φριχτές συνέπειες. Τοτροχαίο ατύχημα του Τάσου, το οποίο θα συμβεί κάτω από περίεργες συνθήκες, οδηγεί τηνδικηγόρο στο να κατηγορήσει τον Φαρμάκη ευθέως.

Την ίδια στιγμή, πυρ και μανία είναι και ο Μαθιός μαζί του, για την πρόταση που έχει κάνει στηνΒασιλική. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο, έχοντας έναν άσσο στο μανίκι του, για την εμπλοκή τουστη δολοφονία του Βασιλική μέσα στη φυλακή. Την ίδια ώρα, η Νάντια κάνει μια αναπάντεχηπρόταση στην Τζένη, ενώ ο Νικηφόρος ανακαλύπτει τι ζητάει ο Ευθύμης από τον κολλητό τουφίλο, τον Μανόλη.

Στο μεταξύ, η Αιμιλία ασκεί μεγάλη πίεση στον Τόλη για να αποκαλύψει όσα γνωρίζει, ώστε νασωθεί από τα χέρια του Φαρμάκη. Ήρθε η ώρα που ο Τόλης θα πρέπει να πάρει μια την απόφασηγια το αν θα μιλήσει για την δολοφονία του Κώστα, ενώ η γιαγιά Ειρήνη συγκεντρώνει τηνοικογένεια για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν τις απειλές που εξαπολύει ο Δημήτρης εναντίοντου Παύλου.

Παράλληλα, η Τζένη αποφασίζει να πει την αλήθεια για την δήθεν εγκυμοσύνη της, μόνο που ηΒασιλική της αλλάζει τα σχέδια. Ο Ευθύμης κλείνει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο και τονΛευτέρη. Ο Πάνος πέφτει νεκρός και οι τύψεις πνίγουν τον Λευτέρη , ενώ ο Ευθύμη βλέπει τηναπόλυτη καταστροφή στο οινοποιείο του.

Ο Αντώνης και ο παπα-Μιχάλης αναλαμβάνουν να λογικέψουν τον Δημήτρη και τον Παύλο για νααποφευχθεί ένα νέο αιματοκύλισμα, ενώ η απόφασή της Νάντιας και του Νικηφόρου να προχωρήσουν σε τεστ DNA προκαλεί αντιδράσεις.

Χαρακτήρες

Οικογένεια Σταματάκη

Καλλιόπη Σταματάκη (Μαρία Τζομπανάκη): Η Καλλιόπη είναι η κεφαλή της οικογένειας Σταματάκη και μητέρα του Αστέρη και του Μαθιού.
Βασίλης Σταματάκης (Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης): Ο Βασίλης ήταν ο σύζυγος της Καλλιόπης, πατέρας του Μαθιού και του Αστέρη και αδερφός της Ανθούλας. Δολοφονείται στη φυλακή από μέλος της οικογένειας Βρουλάκη αφού προηγουμένως σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη για οικογενειακές διαφορές.
Αστέρης Σταματάκης (Ορφέας Αυγουστίδης): Ο Αστέρης είναι ο δεύτερος γιος της Καλλιόπης και αυτός που θα ζήσει τον απαγορευμένο έρωτα, με την Αργυρώ Βρουλάκη
Μαθιός Σταματάκης (Δημήτρης Λάλος): Ο Μαθιός είναι ο πρωτότοκος γιος της Καλλιόπης.
Στεφανής Σταματάκης (Τάσος Νούσιας): Ο Στεφανής ήταν ανιψιός του Βασίλη Σταματάκη και ξάδερφος του Μαθιού και του Αστέρη. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική και έχουν γιο τον Νικηφόρο.
Βασιλική Καστρινακη-Σταματακη (Μαριλίτα Λαμπροπούλου): Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου.
Νικηφόρος Σταματάκης (Γιώργος Αμουτζάς): Ο Νικηφόρος είναι 18 ετών και γιος του Στεφανή και της Βασιλική.
Ανθούλα Σταματάκη (Νατάσα Φαίη Κοσμίδου): Η Ανθούλα ήταν η αδερφή του Βασίλη Σταματάκη.

Οικογένεια Βρουλάκη

Μάρκος Βρουλάκης (Πάνος Γκόγκος): Ο Μάρκος ήταν ο σύζυγος της Μαρίνας και πατέρας του Πέτρου και της Αργυρώς. Δολοφονείται από τον Βασίλη Σταματάκη έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια της οικογένειας του.
Μαρίνα Βρουλάκη (Μαρία Πρωτόπαππα): Η Μαρίνα είναι η σύζυγος του Μάρκου που μετά τον θάνατο του καλείται να τα βγάλει πέρα με τα δύο της παιδιά.
Αργυρώ Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη): Η Αργυρώ είναι η κόρη της οικογένειας Βρουλάκη η οποία είδε τον πατέρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της. Εν αγνοία της θα συνάψει δεσμό με το γιό του δολοφόνου του πατέρα της, Αστέριο Σταματάκη.
Πέτρος Βρουλάκης (Κώστας Νικούλι): Ο Πέτρος είναι γιος της Μαρίνας και του Μάρκου. Αργότερα δολοφονείται.
Ειρήνη Βρουλάκη (Όλγα Δαμάνη): Η Ειρήνη είναι μητέρα του Μάρκου και πεθερά της Μαρίνας.

Οικογένεια Αγγελάκη

Θοδώρα Αγγελάκη (Δανάη Παππά): Η Θοδώρα είναι η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη.
Παντελής Αγγελάκης (Στάθης Μαντζώρος): Ο Παντελής είναι ιδιοκτήτης του καφενείου του χωριού.
Άννα Αγγελάκη (Αλίνα Κοτσοβούλου): Η Άννα είναι σύζυγος του Παντελή.
Μανώλης Αγγελάκης (Στρατής Χατζησταματίου): Ο Μανώλης είναι ο γιος της οικογένειας Αγγελάκη και κολλητός φίλος του Νικηφόρου.

Οικογένεια Καμαριωτάκη

Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά): Η Στέλλα είναι δικηγόρος και αρραβωνιαστικιά του Αστέρη Σταματάκη.
Τάσος Καμαριωτάκης (Σπύρος Σαραφιανός): Ο Τάσος είναι ο πατέρας της Στέλλας.
Σοφία Αντωνακάκη (Νεκταρία Γιαννουδάκη): Η Σοφία είναι η μητέρα της Στέλλας, σύζυγος του Τάσου και ψυχολόγος.

Άλλοι χαρακτήρες

Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος): Ο αστυνόμος της περιοχής που διερευνά τους φόνους που έγιναν.
Άγγελος Σωτηρόπουλος ή Βρουλάκης (Θανάσης Πατριαρχέας): Ο νέος αγροτικός γιατρός. Αργότερα μαθαίνει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλακη και της Ανθής Σταματάκη
Παπα-Μιχάλης (Μιχάλης Αεράκης) : Ο ιερέας του χωριού.
Κατερίνα (Πρεσβυτέρα) (Στέλλα Γκίκα): Σύζυγος του Παπά-Μιχάλη και πολυ καλή φίλη της Μαρίνας Βρουλάκη.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ