Ο Άγγελος της σειράς «Σασμός» μαρτυρά το τέλος του.

Η μεγάλη επιτυχία του ALPHA και ίσως η μεγαλύτερη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε. Η σειρά Σασμός είναι έτοιμη να ρίξει αυλαία για τον πρώτο της κύκλο και ο Άγγελος, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πέταξε ένα πολύ δυνατό spoiler στους ακόλουθούς του και φαν του σήριαλ.

Ο κατά κόσμων Θανάσης Πατριαρχέας λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram από τη σκηνή του φόνου, όπου δολοφονείται ο Άγγελος.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία στην ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός είναι γυρισμένος πλάτη και φορά ένα άσπρο πουκάμισο το οποίο είναι γεμάτο αίματα! Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός!

Φιναλε. Γεια σας.

(Πολλες φορες ακουμε για φονους και ευτυχως δεν εχουμε εικονες. Ειναι σκληρες, αβασταχτες ειδικα γ αυτους που μενουν πισω. Εδω ειναι ενα ψεμα αλλα καθε φορα που το βλεπω το ιδιο σοκαριστικο. Τα οπλα κανουν μονο για παλιοσιδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακιες δεν λυτρωνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμισουμε τος καρδιες μας οχι μονο αγαπη αλλα και λογικη. #sasmos #alphatv

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик