Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σασμός Spoiler:Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Ο Αμερικάνος σώζει τον Μαθιό – Ποιος είναι ο σκοπός του;

Ο Σταύρος κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ – “Έγκεφαλικό” ο Αστέρης!

Μαθιός και Βασιλική τα αφήνουν όλα πίσω τους, και φεύγουν!

Η μαγευτική ιστορία του Σασμού αναμένεται να έχει συνέχεια και την ερχόμενη σεζον. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι πρωταγωνιστές μας θα παραμείνουν και την 2η γύρα επεισοδίων. Κάποια από τα αγαπημένα σας ονόματα θα αποτελέσουν παρελθόν.

Πάμε να ξετυλίξουμε όμως το κουβάρι:

Μαρία Τζομπανάκη

Δεν θα γίνονταν να υπάρξει 2η σεζόν χωρίς την Καπετάνισσα. Η Καλλιόπη λοιπόν παραμένει στην θέση της και υπόσχεται να περιπλέκει και την νέα σεζόν τα πράγματα στην αγαπημένη σας σειρά.

Δημήτρης λάλος

Μια απαιτητική σεζόν σε τηλεόραση και θέατρο για τον αγαπημένο μας Μαθιό. Που όμως είναι έτοιμος να το ξαναζήσει και του χρόνου. Καθώς παραμένει και εκείνος στην συνέχεια της συναρπαστικής σειράς…

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Η Βασιλική είναι μια πιο περίπλοκη περίπτωση από τις υπόλοιπες. Καθώς το βιβλίο την αποχαιρετά πιο νωρίς. Όμως η παραγωγή φαίνεται πως θέλει να συνεχιστεί το ζεύγος με τον Μαθιό και του χρόνο. Για πόσο όμως; Καθώς το ρεπορτάζ την θέλει να συνεχίζει μεν, αλλά να κάνει φινάλε στην αρχή του νέου κύκλου…

Μαρία Πρωτόπαππα

Ναι μεν έχει πρόταση για την συνέχεια του Νησιού. Όμως η παραγωγή του Σασμού δεν θα αφήσει έτσι εύκολα μια τόσο αγαπημένη χαρακτήρα. Εξάλλου η 2η σεζόν έρχεται με περισσότερες σημαντικές σκηνές, με την επιστροφή τους από τα Γιάννενα. Οπότε δεν είναι εύκολο να μας χαιρετήσει…

Χριστίνα Χειλά – Φαμελη

Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν την πιο σημαντική ηρωίδα να απουσιάζει από την συνέχεια. Έχουμε εξάλλου πολλές ανοιχτές εκκρεμότητες. Ο Αστέρης, η φυλακή, το παιδί που περιμένει, ο νέος έρωτας με τον Σταύρο… Μην ανησυχείτε λοιπόν. Η Αργυρώ συνεχίζει ακάθεκτη.

Ορφέας Αυγουστίδης

Παρόλο που ο …Αστέρης έχει πρόταση από το Νησί, ο πρωταγωνιστής μας θα βρει τρόπο να χωρέσει στο πρόγραμμα του και τους 2 ρόλους. Καθώς η σχέση του στην σειρά και τα ζητήματα με την Αργυρώ δεν έχουν κλείσει. Το ρεπορτάζ λοιπόν είναι καθησυχαστικό. Με τον ηθοποιό να παραμένει.

Όλγα Δαμάνη

Η πρώτη που δεν θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου είναι η αγαπημένη γιαγιά της σειράς. Καθώς η μοναξιά που νιώθει και τα πλήγματα που βίωσε την οδηγούν στον θάνατο, ο οποίος μάλιστα θα γίνει άμεσα, στα επόμενα επεισόδια.

Θανάσης Πατριαρχέας

Ούτε ο Άγγελος θα συνεχίσει στην 2η σεζόν. καθώς όσο απρόσμενο ήταν το πέρασμα του από την σειρά, άλλο τόσο απότομη θα είναι και η έξοδος. Ο Άγγελος σύμφωνα με τις πηγές μας θα χάσει την ζωή του από τα χέρια της Καπετάνισσας.

Ευγενία Σαμαρά

Η λατρεμένη δικηγόρος θα έχει πολλή δουλίτσα στην νέα σεζόν. Με τόσες δίκες και εγκλήματα που θα πραγματοποιηθούν. Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι