Σαρώνει παντού η επιτυχημένη σειρά του ALPHA.

Η μεγαλύτερη επιτυχία τηλεοπτικά την σεζόν που μας πέρασε ήταν αναμφίβολα ο «Σασμός». Η σειρά του ALPHA αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έπιασε κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν, που το κοινό περιμένει με ανυπομονησία στις οθόνες του.

Πέρα όμως από τηλεθέαση, ο «Σασμός» γνωρίζει και πολύ μεγάλη επιτυχία και μουσικά. Το τραγούδι της σειράς με τον ομώνυμο τίτλο σε μοναδική ερμηνεία του Γιάννη Κότσιρα έχει ήδη στο YouTube πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές. Ένα μελωδικό και ρομαντικό τραγούδι με στοιχεία από την κρητική παράδοση μέσω του οποίου μεταφέρεται πως ο έρωτας νικάει μία βεντέτα. Τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Τερζής και την μουσική ο ίδιος ο ερμηνευτής. Επιπλέον το συγκεκριμένο τραγούδι ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο streams και έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις.

Στο soundtrack «Σασμός» υπάρχουν 12 τραγούδια σε δημιουργία Νίκου Τερζή και Γιάννη Κότσιρα που όλη τη χρονιά έντυσαν με τον καλύτερο τρόπο τις εξελίξεις της σειράς. Αυτά ερμηνεύτηκαν από πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως η Γλυκερία, η Μελίνα Κανά, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης, Αντώνης Μαρτσάκης, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Μαρία Τζομπανάκη και σε φιλική συμμετοχή ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν