Οι τελευταίες εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Ο ALPHA στήνει με αμείωτους ρυθμούς το νέο του πρόγραμμα. Οι ιθύνοντες του προγράμματος του καναλιού της Κάντζας προσπαθούν να κάνουν τον κατάλληλο προγραμματισμό ώστε τόσο οι τηλεθεατές όσο και το κανάλι να μείνουν ικανοποιημένοι.

Πέρα από την τεράστια επιτυχία, «Σασμός», που φέτος θα δούμε τον δεύτερο κύκλο του, στον ALPHA θα προβάλλονται δύο ακόμα σειρές, «Αυτή η νύχτα μένει» και «Ο Παράδεισος των Κυριών». Δύο σίριαλ που το κανάλι της Κάντζας ευελπιστούν να κάνουν ανάλογα νούμερα με τον «Σασμό» και να φθάσει στα ύψη η τηλεθέαση του.

Αυτό που πρέπει να φιξάρουν τώρα είναι οι δύο νέες σειρές να έχουν ένα δυνατό lead in, προκειμένου να μπουν για τα καλά στα σπίτια των τηλεθεατών.

Όσο για τη σειρά «Σασμός» η πρεμιέρα του θα γίνει εκτός απροόπτου στο τέλος Σεπτέμβρη, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή ούτε η ακριβής ημερομηνία αλλά και η ώρα προβολής.

Επίσης, στο κανάλι προσανατολίζονται ώστε η σειρά να προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα και όχι πέντε. Αυτό που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα είναι αν θα είναι διπλό επεισόδιο ή όχι.

Να πούμε τέλος στο σημείο αυτό πως οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» συνέχισαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο χωρίς διάλειμμα. Μονάχα από στις 5 Αυγούστου έκαναν μία παύση για διακοπές και στις 22 Αυγούστου θα ξαναπιάσουν δουλειά.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα